Ero Family ja olohuonePerhe huone vs. olohuone

On ollut niin monia kysymyksiä siitä, milloin voit soittaa paikka talosi olohuone tai perhehuone. Joskus ihmisillä on tapana käyttää näitä huoneita väärällä tavalla tai vaihtoehtoisesti. Ne voi kuulostaa samalta, mutta niillä on niin paljon eroja. Voit kertoa eroja kahden läpi miten ihmiset käyttävät niitä; miten huoneet on sisustettu ja missä ne sijaitsevat talon. Toiminto huone on tärkein tekijä, johon tai mitä tilaa se on. Nimeämällä se on vähemmän merkitystä, onko se on perhehuoneessa tai olohuoneessa.

Tärkeimmät erot miten sitä käytetään, että perhehuoneessa on missä ihmiset asuvat talossa kokoontuvat yhteen, pitää hauskaa ja rentoutua, kun olohuone on silloin enemmän muodollista kerääminen tapahtuu. Olohuoneessa on myös, jos vanhemmat antavat lapsilleen opetukset ja elämän arvoja. Kuitenkin nykyaikaisessa perheessä, he eivät 't noudattaa kirjoja enää. Modern perheet tapana käyttää perhehuoneessa ja olohuone samassa merkityksessä.

Tämä tarkoittaa perhehuoneessa on jossa sinä ja perhe voi rentoutua. Tämä paikka on, jos vanhemmat lukea uutisia paperi, juoda kahvia, pelata lautapelejä, ja jossa lapset voivat lukea heidän kirjoja. Perhehuoneessa on, jos koko perhe voi olla hauskaa sisälle taloon.

Toisaalta, olohuoneessa on silloin enemmän muodollinen kokoontumisia tapahtua; tämä on silloin, kutsuvieraiden lähentyvät koko perheelle. Esimerkiksi jouluna, tämä on silloin, kun perhe kerää yhdessä vieraille, ja pysyy ja tekee niiden toimintaa. Olohuoneeseen tehdään saada muita ihmisiä. Se on, jos voit palvella teetä vieraasi ja keskustella julkisen asioista.

Kun se tulee suunnitella ja sisustus, perhehuoneessa on rentouttava ominaisuuksia. Perhehuoneessa on turvakaukalot, sohvat, viihdettä, ja muut huonekalut, jotka on tehty mukavuutta. Tämä paikka on myös silloin, perheen muotokuva on sijoitettu.

Olohuoneessa on huolestunut enemmän tyyliä sijaan toiminto. Se on, jos voit löytää sohvat ja virallisemman tuoleja kuin siipi takaisin tuolit. Tällä tasolla on myös perhe perintötavarat löytyy.

Kun se tulee paikka, se on helppo nähdä, jossa perhe ja olohuone ovat. Perhehuoneessa on sijoitettu takana osa talon. Se on luotu tällä tavalla, niin että siellä on helppo pääsy keittiöön, takapiha ja tietenkin huonetta.Olohuoneessa toisaalta on kuin ensimmäinen vaikutelma talon toivottaa vieras. Se sijaitsee edessä osa talon, juuri kun avaa oven. Tämä paikka on myös välittömän pääsyn muodollinen ruokapöytä enemmän viralliset keskustelut.

YHTEENVETO:

1.

Perhehuoneessa on, jos perhe rentoutua ja fu, ja olohuoneessa on enemmän muodollinen; tarkoituksiin.
2.

Perhehuoneessa on enemmän rentouttava kalusteet ja viihdepalvelut, kun olohuone arvostaa tyyliä yli toiminto.
3.