Ero AMC kulta ja hopea LiputAMC Gold vs Silver Liput

Lippujen hintoja on nähnyt äkillinen nousu viime vuosina, ja sen odotetaan kasvavan edelleen tulevina vuosina. Kuitenkin AMC kulta ja hopea liput ovat hyvä mahdollisuus nauttia suosikki elokuvia, vaikka aikoina huiman lippujen hintoja. Kun AMC kulta ja hopea liput ostetaan, voi nähdä hänen suosikki elokuvia läpi tulevina vuosina edes kiusaa kanssa nousu lippujen hinnat.

Mutta kun se tulee ostaa lippuja, se voi olla todella hämmentävää tehdä valinta. Useimmat ihmiset hämmentyvät välillä AMC kultaa ja hopeaa lippuja. Vaikka molemmat AMC liput ovat taloudellisia, ne on vielä hieman sekaannusta välillä.

Useimmat ihmiset mieluummin AMC kultaa liput, koska ne tarjoavat enemmän palveluita. Verrattaessa AMC kultaa liput ja AMC hopea lippuja, on vain hienoinen ero. Erona on, että henkilö, jolla on AMC kultaa lipun voi katsella kaikkia uusia elokuvia päivästä lähtien. Toisaalta, henkilö jolla on AMC hopea lippu voi nähdä uusia elokuvia vasta kahden viikon kuluttua.Sekä AMC kultaa liput ja AMC hopea liput ovat voimassa kaikilla AMC, Cineplex Odeon, Loews, Star teatterit, ja Magic Johnson, paitsi Kanadan teatterit, jossa ei ole rajoituksia AMC kultaa lippuja. Päinvastoin, on olemassa rajoituksia, jotka liittyvät AMC hopea lippuja. Kuten aiemmin mainittiin, erityinen sitoumukset eivät ole sallittuja kanssa AMC hopea lippu. Tämä johtuu siitä, että sopimusvelvoitteita kanssa elokuvalevittäjät.
Samalla se on myös sanonut, että jos teatteri ei ole täynnä ensimmäisenä päivänä, henkilö jolla on AMC hopea lipun voi katsella elokuvaa heti ensimmäisenä päivänä.

Yhteenveto:

1. Useimmat ihmiset mieluummin AMC kultaa liput, koska ne tarjoavat enemmän palveluita.
2. Henkilö, jolla on AMC kultaa lipun voi katsella kaikkia uusia elokuvia päivästä lähtien. Toisaalta, henkilö jolla on 3. AMC hopea lippu voi nähdä uusia elokuvia vasta kahden viikon kuluttua.
4. ei ole rajoituksia kanssa AMC kultaa lippuja. Päinvastoin, on olemassa rajoituksia, jotka liittyvät AMC hopea lippuja.