Ero Festival ja CelebrationFestival vs Celebration

Festivaalit ja juhlia ovat tapahtumia ja tilaisuuksia, jotka on merkitty iloa, ilon ja onnellisuuden ihmisiä. Yleensä molemmat tapahtumat ovat tehneet läsnäollessa yleisölle.
'Celebration' on laaja ja yleisnimitys tahansa iloisen päätöksenteossa aktiivisuutta. Jokainen juhla voi tapahtua suunnitellusti tai välittömästi. Tekijät, kuten aika ja toiminta kuuluvat ehtojen suunnitteilla vai ei. Juhla voi liittyä yksi henkilö, pieni ryhmä tai koko yhteisö, joka osallistuu siihen.

Juhlat yleensä tapahtuu tarkoitukseen tai syy. Nämä syyt tai tarkoituksia voivat olla henkilökohtaisia ​​tai julkisia tai seurauksena onni, saavutus, tai kehitystä. Juhla itsessään voidaan luokitella myös julkisia tai yksityisiä riippuen sen tarkoituksesta.

Juhlat ovat usein nimetty varten se pidetään. Se voi sisältää syntymäpäivät, häät, ja muut perinteiset, erityisiä tapahtumia. Kuitenkin jotkut juhlia voi olla ei-perinteisten kuin voitto tai spontaani tilaisuudessa.

Mitä sanarakenteen, 'juhla' on substantiivi, joka on peräisin toisesta sanasta 'juhlia'. 'Celebrate' on etymologinen alkuperää Lähi Englanti ja Latinalaisen 'celebrare.' Sitä on käytetty vuodesta 15. vuosisadalla.

Toisaalta, festivaalit ovat eräänlainen juhla tehty merkitä tai muistoksi erityinen tai merkittävä tilaisuus. On varattu ja erityinen päivä tai aika festivaali. Festivaali tapahtuu myös säännöllisin väliajoin, tavallisesti toistetaan vuosittain, koska jokseenkin osa käytäntö ja perinne.
Festivaalit suunnitellaan yleensä yksityiskohtaisesti usein joukko ohjelmia, esityksiä tai toiminta pyörivä yhdeksi teema. Siihen kuuluu suuri joukko ihmisiä, yleensä yhteisö, joka juhlii ainutlaatuisia ja tunnusmerkkejä.Festivaali on yhdistelmä monia piirteitä, muistoksi tai noudattamista, iloisen päätöksenteossa, ja viihde. Käytäntö järjestää juhlat uskotaan olevan tärkeä tunteen yksilön ryhmään ja dynamiikkaa ryhmän tai yhteisön kokonaisuutena.
Koska suuri joukko ihmisiä osallistuu festivaaleilla, se on aina julkinen ja avoin muille ihmisille. Festivaali on hyvin erityinen ja erillinen lomake yksi festivaalin toiseen. Se voi olla peräisin sen tarkoitusta. Festivaalit voidaan pitää suhteen uskonnollisiin, kausittainen, historiallista, tai kulttuurinen merkitys. Ne voidaan usein nimetty tiettyä teemaa kuin kausi, asioita tai esineitä, tieteenalojen, lomakkeita tai toimintaa.

Sana 'festivaali' on monia johdannaisia. Se on substantiivi Lähi Englanti 'juhlava' ja Vanha ranskalainen. Edelleen etymologinen juuret osoittavat, että Lähi-Englanti ja Vanha ranskalainen sana voidaan jäljittää keskiajan latina 'festivalis' ja Latinalaisen 'festivus.' Sitä on käytetty vuodesta 14. vuosisadalla.

Yhteenveto:

1. juhlia ja lähes luonteeltaan samanlaisia, koska molemmissa tapauksissa on tunnusomaista iloisen päätöksenteossa ja iloisen ilmapiirin.
2. 'Celebration' on laaja, kuvaava etiketti tahansa iloisen päätöksenteossa aktiivisuutta. Festivaalit kuuluvat tähän ryhmään, joilla on erityisominaisuuksia.
3. Juhlat voivat olla julkisia tai yksityisiä. Se voidaan vietetään joukolle osallistujia: yksilöt, pienissä ryhmissä tai yhteisö. Sen sijaan, festivaalit ovat julkisia juhlia ja mukana suuri joukko ihmisiä.
4. Festivaalit suunnitellaan ja yksityiskohtainen Ajallisesti päivä, ja jopa paikka. Ne voivat myös pyörivät tietyn teeman, joka voi olla uskonnollinen, historiallinen, kausiluonteinen tai kulttuuriin luonnossa. Festivaalit myös toistuvat niin melkein sukua käytäntöä tai perinnettä.
5. Samalla juhlia voi olla spontaani tai suunnitteilla logistiikan. Lisäksi joskus voi olla erityinen syy, kuten saavutus, kehitys, tai henkilökohtainen syy aloittaa juhla.