Ero Dusk ja DawnDusk? vs Dawn

Jos haluat tehdä vaikutuksen erityistä joku, jolla on loistava päiväysasetusta, sinun täytyy olla tarkka ajasta. On vain kaksi erityistä kellonaikoina, kun sen jo pidetään 'romanttinen' jopa ilman kynttilän valot, ruusu, suklaa, ja kupliva. Nämä kaksi ovat vain muutaman päivän kun kaksi maailmankaikkeuden 's tehokkain voimat yhdistyvät ja sulaa niiden värit isossa upea kankaalle nimeltään taivas.

Iltaan ja kynnyksellä. Mikä kaunis nimet kauniita esiintyviä. Nämä hetket kutsutaan hämärä. Nyt Don 't saada että mish- muussattu lipputulot elokuva (vaikka jotenkin ajatus kirja oli todella peräisin yhdistelmä voimaa ja ihmeitä päivällä ja yöllä, joka myös edustaa äärimmäistä ero vampyyri ja kuolevaisen merkkiä). Twilight sanakirjassa tarkoittaa hajavaloa taivaalta aikaisin aamulla ja alkuiltas, juuri kun aurinko on horisontin alapuolella ja värit taittuvat ilmakehään. in folklores, hämärässä tai kaksi- valoa kutsuttu häipyminen päivänvalossa ja muiden vahaus yön pimeydessä. iltaan ja kynnyksellä pidetään tärkeimpänä tuntia 24 tuntia vuorokaudessa, koska tämä on, kun voi avata portaaleja tai mitat muihin maailmoihin (fyysinen tai henkinen).

Dawn asettaa noin 6:00 aamulla. Se 's tavalliseen aikaan päivästä, jossa voi kuulla kukko kiekuva ja lintujen viserrystä. Se on aika päivä, jossa kaikki muu ympärillä teitä, puita, kaduilla, ihmiset, ja jopa oman talon, herättää jotta elämä. Dawn edustaa yleensä elämän uusi alku, uusi toivo, ja valoisa tulevaisuus. Se 's aika kun saat valmis mitä aiot eteenpäin päivä (eli jos olit onni olla hereillä tähän aikaan ). Dawn on kylmin osa päivä liian siksi ihmiset ympäri planeettaa, olipa aikaeron, juo muki kuumaa kahvia tai kuumaa Coco heti tauon kynnyksellä. Jos tarkkailla sarastaessa ulkopuolella ikkunat, voit nähdä valot auringon torjua yön pimeydessä, ikään kuin kertoo se, että sen aika on ohi ja aurinko tuli antaa elämän. Se 's ylivoimainen tunne, joka asettaa noin tuhat erilaisia ​​tunteita sisällä katsoja. Siksi on olemassa satoja runoutta kirjoitettu kynnyksellä ja millaisia ​​inspiraation se antaa.

Hämärä, toisaalta, merkitsee päivän päätteeksi. Mutta muut ihmiset, erityisesti niille, jotka haluavat tehdä yöllinen toimintoja, kuten juhlia, se merkitsee alkua jännittävän elämän. Kun Dawn antaa rauhoittavia inspiraatiota, hämärä antaa jännitystä ja jännitystä. Se 's aika päivä, jossa kaikki on aivan liian meluisa, tai kaikkialla on aivan liian täynnä, tai jokainen on aivan liian korosti. Hälinästä kaupungin kirkuu eniten iltahämärässä aikaa. Useimmat ihmiset tämän tunnin ovat vain yrittää päästä kotiin, yrittää päästä ohi raskaan liikenteen, jotka haluavat ottaa levätä päivänä, jona hän / hän oli. juuri ennen auringon kokonaan katoaa horisontin toivottaa yön, väri taivaan maalataan harvinaisin väri kaikkien: Indigo. ja kuu nousee jälleen tuikkivat tähdet ja joku jossain taustalla on majesteetti kaiken.

YHTEENVETO:Iltaan ja kynnyksellä kutsutaan hämärässä tai kaksi valoa missä aurinko on hieman alapuolella tai horisontin yläpuolella ja mellakat värien maalata taivaalle.

Vuonna folklores, iltaan ja kynnyksellä ovat tärkeimmät vuorokaudenaikoina koska se 's aika, jossa voi luoda portaaleja muihin maailmoihin.

Dawn merkitsee käyttövarmuutta ja hämärä merkitsee lopussa.