Ero Night ja iltaNight vs Evening

Jokainen tietää, että ilta on erilainen kuin yö ja kukaan tiedä, mitä tekee eron. Ilta, jota voidaan kutsua osana yön tulee ensin.

Mikä on ilta? Ilta on aika välillä iltapäivällä ja illalla. Mikä on Night? Yö on aika välillä auringon laskua ja auringonnousu.

Ilta on aikaa, jolloin päivänvalo vähenee ja yö on aikaa, jolloin ei ole päivänvaloa. Yöllä kuu paistaa ja illalla on läsnäolon auringon. Ilta on aika hämärä ja se alkaa ennen auringonlaskua ja menee jälkeenkin auringonlaskun. Night voidaan myös kutsua, kun aurinko laskee horisonttiin.

Kun tarkastellaan kesto, ilta on lyhyempi kuin yö.

Ilta voidaan kutsua kun jokin päättyy hänen työnsä ja pakkauksissa kotiin. Ilta on myös aikaa menee ulos perheenjäseniä tai menossa harjoituksia. Yö on aika, jolloin otetaan levätä hänen päivä 'työ. Night on aika, jolloin yksi nukkuu ja rentouttaa.

Voidaan myös nähdä, että yöllä ja illalla käytetään työpaikoilla, varsinkin n sairaalat, jossa voi olla yövuorossa ja iltaisin vuorossa. Yövuorossa ovat yleensä 11 pm yöllä klo 7 seuraavana päivänä. Ilta muutokset ovat yleensä 3 pm illalla 11 pm yöllä.

Kun se tulee tervehdys, hyvää iltaa käytetään sen jälkeen kahdeksantoista. Esimerkiksi jos henkilö näkee toisen kadulla 6 tai yhdeksäntoista, hän voi tervehtiä häntä sanomalla 'Hyvää iltaa'. Hyvää yötä käytetään tervehdys kun menee nukkumaan.Yhteenveto

1. Ilta on aika välillä iltapäivällä ja illalla. Yö on välinen aika auringon laskua ja auringonnousu.

2. Ilta on aikaa, jolloin päivänvalo vähenee ja yö on aikaa, jolloin ei ole päivänvaloa.

3. Ilta on lyhyempi kuin yö.

4. Ilta on aika hämärä ja se alkaa ennen auringonlaskua ja menee jälkeenkin auringonlaskun. Night voidaan myös kutsua, kun aurinko laskee horisonttiin.

5. Ilta voidaan kutsua kun jokin päättyy hänen työnsä ja pakkauksissa kotiin. Yö on aika, jolloin otetaan levätä hänen päivä 'työ. Night on aika, jolloin yksi nukkuu ja rentouttaa.