Ero Disney World ja DisneylandDisney World vs Disneyland

Walt Elias Disney oli co perustaja Walt Disney Productions yhdessä veljensä Roy Disney. Hän oli viihdyttäjä, animaattori, käsikirjoittaja, tuottaja ja ohjaaja.

Olemasta animaattori hän kehitti merkkejä, joista on tullut hyvin suosittuja alkuaikoina ja jotka ovat viihdyttivät ihmisiä, vanhojen ja nuorten keskuudessa, kunnes tänään. Hän esitteli Mickey Mouse 1900-luvun alussa, joka alkoi Silly Symphony piirrettyjä ja muut sarjakuva elokuvien ja televisio-ohjelmia.

Vuonna 1940 ajatus rakentaa huvipuiston rohkaisi häntä kehittämään käsitettä Disneyland. Se rakennettiin Anaheimissa, Kaliforniassa ja avataan
18 heinäkuu 1955, ja oli heti onnistunut. Siinä on kaksi puistoissa ja tarjoaa klassisia ratsastaa vierailijoille ja ominaisuuksia, kuten Disney Cruise Line, Walt Disney World, ja seikkailut Disney. Se oli rakennettu mahdollisimman Fantasyland, jossa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa, katsella, ja nauttia loma Disney merkkiä.

Alueella oli liian pieni, vaikka, ja näyttelijät joskus vaelsivat joukon toisen kohtauksen, joka tuhoaa fantasia että se yrittää luoda. Disney päätti rakentaa toisen teemapuisto, joka oli suunniteltu isompia ja tarjoavat enemmän kuin mitä Disneyland on.

Disney sitten kehitti ajatuksen Disney World. Se on suunniteltu ei olla vain teemapuisto vaan keinona nykyaikainen, Polynesian, erämaa, ja muita teemoja tarjota suojelijoita. Se on kokeellinen prototyyppi yhteisön of Tomorrow (Epcot), joka on Future World ja World Showcase näyttelyitä. Toinen sen neljästä huvipuistojen on MGM Studios ja Animal Kingdom.Se on rakennettu vuonna Orlando, Florida on 47 neliömailin alueella ja sisältää Magic Kingdom, yksi sen neljästä huvipuistojen. Se avattiin 1. lokakuuta 1971 ja varustettiin tunneleissa, joissa toimijat voivat siirtyä ja kutakin ilman nähdään vierailijoiden.

Maa-alasta Disney World on hyvin suuri verrattuna Disneyland. Disneyland, voi kattaa koko alueen jalka, mutta kaukoliikenteen Disney World voisi kyydin.

Vaikka se puuttuu joitakin ominaisuuksia isompi Disney World, Disneyland tarjoaa intiimimpi tunnelma, koska pienemmän kokonsa, ja jotkut ihmiset mieluummin tätä. Silti sekä Disneyland ja Disney World koskaan ei innostaa kunnioitusta ihmisten, erityisesti lapsilla.

Yhteenveto:

1. Disneyland on ensimmäinen teemapuisto joka oli kehitetty Walt Disney kun Disney World on toinen teemapuisto että he kehittivät.
2. Disneyland avattiin 18. heinäkuuta 1955, kun Disney World avattiin 01 lokakuu 1971.
3. Disneyland sijaitsee Anaheim, Kalifornia, kun Disney World sijaitsee Orlando, Florida.
4. maa-alue, Disney World sijaitsee on suurempi kuin Disneyland.
5. Disney World tarjoaa toimijoille tunneleissa, joissa ne voivat liikkua vapaasti jokaisessa paikassa ilman nähdään vieraita kun Disneyland ei ole tätä ominaisuutta.
6. Disneyland on vain kaksi huvipuistoista kun Disney World on neljä teemapuistoja.