Ero yksikkö ja Townhouse a Laite vs Townhouse

Asuminen on yksi tärkeimmistä ihmisen tarpeisiin. Ihmiset tarvitsevat talot pitää heidät turvassa vastaan ​​luonnollisia ja ihmisen aiheuttamia uhkia. Talot tarjoavat turvasatama, jossa ihmiset voivat vetäytyä ja rentoutua päivän 'työn ja toiminnan. Se on, jos kaikki perheenjäsenet tapaavat jokaisen työpäivän tai koulupäivän.
On olemassa monenlaisia ​​asumismuotoja. Siellä on kiinnitetty ja irrottava tai vapaasti seisova, yksi yksikkö ja usean yksikön, duplex taloja tai kerrostaloja, ja siellä on myös liikuteltavissa asunnot, kuten telttoja, perävaunuja, ja asuntoveneisiin.
Talot voidaan joko omistaa tai vuokrata. Yksin asuville ja pariskunnille, jotka ovat edelleen alkavat heidän perheilleen, vuokrata talo on käytännöllisempi kuin omistavat yksi. Ne vuokrata kotinsa, koska ne silti ei ole varaa ostaa talon omia.
On olemassa monia erilaisia ​​vuokra majoitustiloihin. Asunnot, joita kutsutaan myös asuntoja, ovat yleisimpiä. Nykyään on olemassa erilaisia ​​asuntoja ja rivitaloja vuokrattavissa. Ne voivat joko sijaita rakennuksissa tai erillisinä erinä.
Yksikkö on määritelty mittana kotelon, joka vastaa oleskelutiloihin kotitalouden tai perheen. Se voi viitata asunto, joka on osa ryhmää asuntoja sijaitsee rakennuksessa. Se voi myös olla mikä tahansa yksittäinen kotiin yksikkö samantyyppisten asuntojen. Se viittaa asuntoja, jotka voivat olla yksittäisiä yksiköitä, kuten taloyhtiöiden, studio, tai yksiö. Vaikka yksiköt ovat myös nimitystä asuntoja tai asuntoja, on ero niiden välillä. Yksiköt voivat olla duplex tai yhden perheen asunnon kanssa pihalla ja puutarhassa.
Rivitalo, toisaalta, on termi, jota käytetään rivi- että useita tarinoita pitkä ja autotalli alakerrassa. Se eroaa muista majoitustiloihin koska sen terassi. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä muissa majoitustiloihin. Rivitaloja ovat suuria kokonaisuuksia, jotka on uima-altaat, puistot, ja kuntosaleja saatavilla niiden asukkaille. Vaikka rivitaloja oli saatavilla vain yläluokan yhteiskunnan jäsenten, nykyään ne ovat saatavilla kaikille, jotka voivat niihin varaa, ja näet ne missä tahansa, jopa suurissa kaupungeissa kuten New York ja Los Angeles.
Rivitaloja voidaan muuntaa Kasarmit kun he ovat jo useita vuosia vanha ja voi enää tuoda korkean vuokraan. Useimmat asuntoa eivät sovellu tähän, koska ne ovat yleensä irrallaan asuntoa kun Kasarmit sijaitsevat yleensä monikerroksisissa rakennuksissa.
Yhteenveto:1. Yksikkö on mitta kotelon tai asunnon perheen tai kotitalouden kun townhouse viittaa rivitalo, jossa on useita tasoja tai tarinoita.
2. yksikkö on osa samanlaisten asuntojen jotka sijaitsevat joko rakennuksissa tai erilliseen erä, puutarha ja piha kun townhouse sijaitsee suuri monimutkainen, joka on myös autotallin, puiston, kuntosali, ja uima-allas.