Ero Winter Ball ja Winter muodollisestiWinter Ball vs Winter muodollisesti

On kutsuttu talven pallo tai talvi muodollinen pidetään kunnia ja ilo puolelta vastaanottajan. On summittainen ero talvi pallo ja talven muodollinen joka tekee niistä sekoittaa toisiinsa. Molemmissa tilanteissa on samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten otteeseen pidetään samalla kaudella ja joilla on sama vaatimus vaatetusta.

Toinen samankaltaisuus on, että molemmat talvi pallo ja talven muodollinen molemmat odotettavissa sosiaalisen otteeseen. Erityisesti molemmat ovat tanssi kokoontumisia. Läsnäolo edellyttäisi muodollista pukea (työpuku tai päivällisen puku miehille, leningit ja takit leideille) ja osanottajille olisi usein pareittain tai pariskunnille, vaikka tulossa yhtenä on myös hyväksyttävää.

Talvella muodollinen on yleensä sponsoroi tanssin opiskelijoille lukiossa. Koulu voisi sponsoroida tilaisuudessa yhdessä oppilaskunnan edustaja. Se on usein pidetään välillä prom ja kotiinpaluu tanssia. Talvi muodollinen on yksi lukion tansseja että järjestetään kaikkina vuodenaikoina. Tanssi on erityisesti teilataan juniorit koska vastine vanhempi prom. Vaikka se pitää juniorit 'tanssi, eläkeläiset voivat osallistua talven muodollinen sekä alaluokilla. Tällöin ne on kutsunut huonompi kuin tanssia.

Talven muodollinen pidetään vakavana ja kypsä tanssia tilaisuudessa, ja ihmiset tulevat parit tai suurissa ryhmissä. Ohjelmalla on yleensä enemmän tanssimusiikkia joka sopii pareille (kuten hidas tanssi) ja vähemmän nykytanssia musiikkia. Talvi muodollinen tanssi on usein ensimmäinen kokemus lukiolaisille asianmukaisesti ja muodollinen sosiaalinen tilaisuus ja ympäristössä.

Toinen talvi tapahtuma on talven pallo. Talvi Pallo on melkein sama kuin talvella muodollinen vähän eroja. Ensinnäkin talvi pallo voidaan käyttää tilaisuus kerätä varoja tietty asianajo kuin varainkeruuaktiviteettiin. Toinen tekijä, joka on ainutlaatuinen tässä yhteydessä on, että tansseja voisi olla osa tapahtumaa. Talvella Pallo yleensä osallistui aikuisia erityistä syitä tai annetaan kunnioittaa ja korostaa tiettyjä organisaatioita. Termiä voidaan käyttää vuorotellen 'talvi muodollinen', mutta ei yleisesti käytetty lukiossa piireissä.Koska talvi pallo on usein aikuisille, on paljon läsnä eri taustoista ja ammateissa. Ei ole myöskään ikäryhmän osallistujille, ja tämä toiminto olisi suoritetaan tavallisesti korkeatasoinen hotelli tai juhlasali. Sen sijaan bändi, pieni orkesteri voi tarjota musiikkia tanssia, ja erilaisia ​​viihde voidaan suorittaa ohjelman. Koska tämä on myös muodollinen tapahtuma, on nimetty isäntä tai emäntä.

Talvi pallo ei ole vain tanssia kerääminen tai sosiaalinen tapahtuma. Sitä voidaan myös pitää hyväntekeväisyys toimintaa virallisia tunnustamista ja arvostusta ryhmä 'työn ja merkittävän panoksen yhteiskunnalle.

Yhteenveto:

1. talvi muodollinen ja talven pallo sekoitetaan usein keskenään, koska niiden vastaavia ominaisuuksia. Molemmat ovat tanssi otteeseen, että pidetään talvella, ja osallistujia tarvitaan don säädetyssä juhlapuvut.
2. Suurin ero näiden kahden välillä tansseja on, että talven muodollinen liittyy niin lukion tanssi on tarkoitettu lukion junioreille kun talvi pallo liittyy yleensä aikuisilla hyväntekeväisyyteen funktiona.
3. Talvella muodollinen, osallistujat ovat ikäisensä kun vieraat talven pallo voi tulla eri taustat ja ikäryhmää.