Ero Hungry Jack 's ja Burger King



? Hungry Jack 's? Vs Burger King

Kun se tulee alas hampurilaiset, kaksi nimeä oli ollut tiedossa olevan päällä pelin, ja ne menevät nimellä Burger King ja Hungry Jack 's. Don' t liian hämmentynyt eri tuotenimillä koska he alunperin tulivat alle yksi yhtiö, ja se on Burger king Corporation.

Insta-Burger King oli ensimmäinen perustettiin Keith J. Kramer ja Matthew Burns vuonna 1953, ja se oli sijoitettu Jacksonville, Florida. Tuotenimi teki hyvin jonkin aikaa, mutta myöhemmin oli joitakin ongelmia. Muutokset olivat tarpeen, ja ne johtivat James McLamore ja David R. Edgerton. Ensimmäinen asia, että he tekivät oli täysin uudistaa yhtiön ketjua ja nimesi sen Burger King. He myös tekivät muutamia muutoksia niiden valikko ja teki houkuttelevampi massoista.

Kun Burger King päätti laajentaa ulottuville Australiaan, he huomasivat, että heidän merkki on jo käytössä paikallinen ruokakauppa. Joka jätti heille mitään muuta mahdollisuutta kuin poimia vaihtoehtoisen tuotemerkillä niiden tuotteiden että he aikovat esitellä Australian markkinoilla. Jack Cowin (omistaja Burger King franchising Australiassa) Sitten pyydetään valitsemaan toinen nimi keskuudessa tavaramerkkinimillään rekisteröity alle Burger King Corporation.

Sitten hän valitsi nimen 'Hungry Jack' ja henkilökohtaista se lisäämällä heittomerkki 's.' Hungry Jack 's ensin sijoitettuina Innaloo, Perth 18. huhtikuuta 1971. Jack Corwin uusivat franchise kanssa Burger King Corporation 1991, jonka ansiosta ne lisensoida kolmannen osapuolen franchising. Hungry Jack' s hitaasti yleistynyt Australian markkinoilla , ja yhä useammat ihmiset tuli tuntevat tuotemerkillä.

Hungry Jack 's myy vain kaksi Burger King Trademark tuotteita, ja ne ovat Whopper ja TenderCrisp voileipiä. Hungry Jack' s myös on omat erikoisuus hampurilainen, joka on nimeltään Aussie Burger. Se on valmistettu perinteisistä fish and chips paistettua kananmunaa, pekonia, sipulia, punajuuri, perinteinen liha, salaattia ja tomaattia. Teemat käytetty Hungry Jack 's ovat edelleen samat 1950' s, ja näyttää siltä, ​​että yhtiö ajattelee, että se on suosittu tällä tavalla.



Kun Hungry Jack 's sopimuksen Burger King rauennut, Burger King jätti laillinen tapauksessa Hungry Jack' s koskee sopimusrikkomus. He väittivät, että Hungry Jack 's ei ollut' T pystyy täyttämään ehdot, jotka he olivat asettaneet sopimusalueelleen ja muutti irtisanoa sopimus. Jack Corwin ja hänen yrityksensä alkoi sitten omat oikeustoimet ja voitti yli Burger King. Korkein oikeus New South Walesin löytäneet Burger King Corporation syylliseksi rikkomisesta niiden kanssa Hungry Jack 's ja siten myöntämällä Jack Corwin kanssa $ 46. 9 miljoonaa voittaa asian.

Burger Kuningas Corporation päätti sitten vetää niiden toiminnan pois Australiasta, ja Hungry Jack 's tuli johtava tuotemerkki, kun se tulee hampurilaiset Australian markkinoilla. Silti Burger King pitää vielä yli 12200 myyntipisteistä ympäri maailmaa ja on edelleen yksi johtavista nimet nopeasti elintarviketeollisuudelle.

Yhteenveto:

1. Hungry Jack 's oli franchising päässä Burger King Corporation.
2. Burger King annettiin James Corwin valita rekisteröity tavaramerkki nimi alla Burger King Corporation.
3. Burger King jätti tapaus vastaan ​​Hungry Jack 's sopimusrikkomus.