Ero Townhouses ja VillasRivitaloja vs Villas

Rivitalo ja Villa ovat unelma taloa lähes ketään. Ottaa rivitalo tai Villa on hyvä elävä kokemus. Nämä ovat erilaisia ​​asuntoja, jotka haluat perhe on. Suurin ero rivitalo ja villa on, miten ne näkyvät. Rivitalo on asuintalo, joka korostaa rivitalo osan kun villa on yhdiste täydellinen mukavuudet haluat. Tämä määritelmä jälkimmäinen on määritelmän mukaan antiikin Rooman rakentamiseen.

Townhouse on enemmän nykyaikaista talon joka korostaa rivitalo osa. Se on yleensä löytyy paikoissa, joissa monet muut talot ja perheet elävät. Rivitaloja ei juuri rakennettu ihmisille ylemmän luokan. Townhouse voi myös sijoittaa useita perheitä. Rivitaloja rakennetaan kaupunkeihin tai lähellä kaupunkeja. Rivitaloja ovat myös yleensä rakennettu komplekseja. Vuonna kompleksit ovat mukavuuksia voit nauttia.

Villas, toisaalta, eivät ole keskittyneet niinkään rivitalo osaan. Tämä johtuu siitä, huvilat ovat nykyään innoittamana antiikin Rooman arkkitehtuuri ja heillä ei ole terassit. Villa on enemmän yhdiste, jossa puutarhoissa ja maisemien korostuvat. Ympäristössä huvilan ovat henkeäsalpaavat. Se on upeat näkymät maisemia ja puutarhoissa. Huvila sijaitsee paikoissa, joissa ei ole väkijoukkoja. Huvila on eräänlaista rivitalo aikoina muinaisen Rooman. Se on rakennettu ihmisille, jotka olivat osa aristokratian ja sijaitsevat yleensä pääkaupungeissa. Monet varakkaat kansalaiset aikana antiikin Rooman aikana asui huviloita.

Nämä ovat joitakin tärkeimpiä määritelmät ja erot rivitaloasunto ja villa. Yhteinen asia näiden kahden on, että ne ovat molemmat innoittamana arkkitehtuuri, antiikin Rooman arkkitehtuuri on tarkka.

YHTEENVETO:1. Vaikka sekä townhouse ja villa inspiroi arkkitehtuuri, rivitaloja painottaa enemmän terasseilla kun villa on enemmän yhdisteen täydellinen palveluihin.

2. Toinen ero näiden kahden välillä on, missä ne sijaitsevat. Rivitalo sijaitsee täpötäydessä paikassa toisin huviloita.

3. Muinaisessa Roomassa, ihmiset, jotka asuivat huviloita olivat ihmisissä aristokratian. Nämä ovat ihmisiä, joilla on korkeat asemat Rooman valtakunnan, kuten niiden politiikka jne Aivan kuten nykyaikaisessa ympäristössä, ihmiset yläluokan ovat niitä elävät huviloita.

4. rivitaloja voidaan myös rakentaa, kuten kompleksit. Tämä tarkoittaa ihmisiä alemman luokan voi helposti varaa, mutta nämä kompleksit on myös palveluihin kaikille. Tämä tarkoittaa, että palveluihin Villa nautitaan yksityisesti kun mukavuuksia townhouse monimutkainen ovat yleisölle.