Ero GSR ja MRGSR vs MR

Jos 'uudelleen hakevat auton ostaa' 'mitä ovat asioita, joita te yleensä etsiä? Useimmille, se voi vaihdella hinta,' näyttää 'ja tyyli auton, mittarilukema, nopeus ja ominaisuudet, ja maine tai luotettavuutta autonvalmistaja. Täällä me katsomaan kaksi erilaista samasta merkki auton, joka on Mitsubishi.

Yksi heidän suosituimmista malleista on Mitsubishi Evo, joka on lyhenne sanoista Evolution '' ja yhtiö on jo julkaissut useita versioita saman mallin nimi. Ensimmäinen painos Mitsubishi Evo julkaistiin vuonna 1992, ja se on pohjimmiltaan korkean suorituskyvyn versio yhä suosittu Mitsubishi Lancer.

Nyt kaksi mallia, että me vertailla, ovat Evo GSR ja Evo MR. GSR on osa Evolution I malleja Mitsubishi Evo, kun MR kuuluu Evolution VIII ryhmä.

Ensimmäisen sukupolven Evo I autoja, jotka sisältävät GSR, on 5-vaihteinen manuaali moottoreita, ja tuotettiin lokakuun 1992 ja tammikuun 1994 Samaan kahdeksannen sukupolven Evo autoja, jotka sisältävät MR malleja, tulevat 5-vaihteinen ja 6-vaihteinen manuaali moottoreita. MRS vapautettiin tammikuusta 2003 maaliskuuhun 2005 mennessä.

Ehkä vain erot GSR ja MR, joitakin ulkoisia ominaisuuksia, ja muutamia sisustus ominaisuuksia. Kuten aiemmin mainittiin, MR tulee malleja, jotka ovat 6-vaihteinen vaihteisto, kun taas GSR on vain viisi nopeuksilla. MR on myös joitakin ylellisiä ominaisuuksia, kuten valinnainen nahkaistuimet.Riippuen omaan makuun, voit ota valitse joko MR tai GSR malleja Mitsubishi Evo '' mutta niiden esitysten ajoneuvot ovat käytännössä samat.

Yhteenveto:

1. GSR on osa Mitsubishi Evolution I sukupolvi, kun MR kuuluu Evolution VIII painos.

2. GSR vapautettiin vuoden 1992 lokakuusta tammikuuhun 1994 kun MR vapautettiin tammikuusta 2003 maaliskuuta 2005.