Ero Wenger ja Victorinox Wenger vs Victorinox

Swiss tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa ovat kalliita, korkea laatu, ja paras ammattitaito ympärillä. Jokainen varakkaita ihminen maailmassa haluaa palan tuotteen tai tuotemerkin Sveitsistä. Tämä pieni maa on myös yksi parhaita paikkoja elää ja yksi rikkaimmista samoin.

Yksi kuuluisa tuotteiden Sveitsissä Sveitsin veitsi. Kellot ovat myös hyvin suosittuja sekä suklaata. Puhuminen Sveitsin veitset ja kelloja, tuotemerkkejä kuten Wenger ja Victorinox tutulta kuluttajien keskuudessa, jotka haluavat ostaa tällaisia ​​tuotteita.

Wenger perustettiin vuonna 1893, kun Victorinox perustettiin vuonna 1897. Wenger Yhtiö markkinoi tuotetta kuin Aito Sveitsin armeijan linkkuveitsi samalla Victorinox markkinoi tuotetta kuin alkuperäinen Sveitsin armeijan linkkuveitsi.

Mutta edelleen ymmärtää historiaa molempien tuotteiden, Victorinox oli todella alkuperäinen valmistaja Sveitsin veitsi. Omistaja yhtiö oli Elsener, mutta toisella teollisen aikakauden Sveitsi, Paul Boechat \u0026 amp; Cie alkoi tehdä samaa tuotetta. Sitten se osti General Manager,
Mr. Wenger, joka sitten muutti nimensä Wenger Company.Vuonna 1908 hallitus Sveitsi jakaa siten myydä Sveitsin veitset molempien yhtiöiden estämiseksi suosimiseen ja estää korkeamman hinnan tuotteille, jotka estivät monopoli pitkällä aikavälillä. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2005 Victorinox Company osti Wenger. Victorinox tehnyt 't tuhota tuotemerkin Wenger mutta säilytti brändin.

Lyhyesti, mitä ostamme, onko Wenger tai Victorinox, päättäjät ovat edelleen paras.

Yhteenveto:

1. Wenger perustettiin vuonna 1893, kun Victorinox perustettiin aikana
1897.
2. Wenger Yhtiö markkinoi tuotetta kuin Aito Sveitsin armeijan linkkuveitsi
vaikka Victorinox markkinoi tuotetta kuin alkuperäinen Sveitsin armeijan linkkuveitsi.