Ero Visa ja Green CardVisa vs Green Card

Merkittävä ero viisumin ja vihreä kortti on, että viisumi on oikeus tulla Yhdysvaltojen taas vihreä kortti tarkoittaa, että henkilöllä on pysyvä asuinpaikka Yhdysvalloissa. On viisumityypit kuten B-1 Business Visa, B-2 turistiviisumin ja K-1 fianc ?? Visa. Viisumi mahdollistaa henkilön vierailla Yhdysvalloissa tietyn ajan taas vihreä kortti on tarpeen saada henkilön asua ja työskennellä täällä.

Viisumi on tilapäistä asema taas vihreä kortti antaa pysyvä asema ulkomaalaisten asua ja työskennellä Yhdysvalloissa. Pysyvä oleskelukortti tai vihreä kortti on myönnetty kymmeneksi vuodeksi taas viisumi myönnetään ajaksi muutaman kuukauden. Päättyminen vihreä kortti on vakava asia ja vihreä kortti olisi uusittava välittömästi.

Vihreä kortti on henkilökortti niille, joilla ei ole Yhdysvaltojen kansalaisuuden. Henkilö, joka on vihreän kortin haltija voi nauttia samanlaista tilat kuin paikalliset asukkaat kuten sosiaaliturvaetuudet, sairausvakuutuksen voitot tai alempi koulumaksuja jne Tämä ei vaikuta kansallisuudesta syntymästä maassa ja samalla hän jaksaa ylläpitää pysyvä oleskelulupa Yhdysvalloissa.Yksittäinen viisumia on lupa käydä eri kaupungeissa Yhdysvalloissa. Yksilö voi nauttia oleskeluaan ja sen jälkeen viisumin on vanhentunut hänen on poistuttava maasta. Yksilö voi myös hakea uutta toista viisumia saada oikeudet tulla Yhdysvaltain alueelle jälkeen joskus. Maahanmuutto- viisumi- ja ei-maahanmuutto- viisumi ovat kaksi eri viisumin. Ensimmäisessä luokassa henkilö voi hakea vihreää korttia, kun taas toisessa luokassa henkilö, jonka on täytettävä syy oleskelun ja sitten jättää oman maansa. Syynä oleskelun voisi olla sairaanhoidon, matkailu, liike, tutkimus tai tilapäistä työtä.

Vihreä kortti on vaikea saada joidenkin maiden taas viisumi on yleensä helpompi saada esimerkiksi tutkimus viisumi tai turistiviisumilla jne yksilöiden vihreä kortti on mahdollisuus liikkua sisään ja ulos Yhdysvallat vapaasti. Vihreän kortin haltija kansalaisilla on oikeus jäädä ulkopuolelle Yhdistyneessä totesi tietyn ajan ja sitten palata määräajassa. Tietyn ajan kuluttua, vihreän kortin haltija yksilöt ovat hakea Yhdysvaltain kansalaisuutta ja saada oikeudet vetoomuksen puolisonsa ja naimattomat alle kaksikymmentäyksi vuotta vihreä kortti. Vihreä kortti voidaan soveltaa läpi perheen Yhdysvalloissa. Se voi myös saada läpi työnantajan tai Green Card Lottery, joka tarjoaa 55000 yksilöt käyttää mahdollisuus saada vihreän kortin vuosittain.

Yhteenveto:
Vihreä kortti on laillinen oleskelleen aseman myönnetty pysyvästi henkilö, joka voi myös hakea vihreä kortti hänen perheenjäsenensä.
Visa-kortin haltijat tarvitse poistua alueelta Yhdysvaltojen jälkeen kortti vanhenee.
Vihreän kortin haltija voi hakea Yhdysvaltain kansalaisuutta tietyn ajan.
Visa saadaan tulla laillisesti Yhdysvaltoihin varten sairaanhoidon, matkailu- tai liiketoiminnan jne.