Ero Pub ja ClubPub? vs? maila

Ei tarvitse olla sekaannusta puhuttaessa pubi ja klubi. Silloinkin, jotkut ajattelevat, että kaksi ei ole eroja.

Pub voidaan tunnistaa minibaari varten juopottelulle. Se on paikka, jossa juomia, sekä alkoholittomia ja alkoholittomat, tarjoillaan. Pubeissa, alkoholijuomia voi ostaa ja käyttää. Kaikki pubeja palvelevat myös ruokaa.

Toisin pubi, klubi on sosiaalinen paikka, jossa voi keskustella, musiikkia ja tanssilattia. Alkoholi ei tarjoilla klubeilla. Alkoholijuomia ei voi ostaa ja käyttää seuroissa; mutta joillakin seurat, alkoholi on sallittua.

Kun pubi on ryyppääminen, klubi on kaiken muun. Klubi on myös yhdistys ihmisiä, jotka ovat jonkin verran yhteistä etua. Klubi koostuu ihmisistä, joilla lähes samat ominaisuudet. Pubissa, eri ihmiset käymään siellä.

Klubin jäsenet liittyä yhteen melko usein, mutta pubissa, eri ihmiset käymään siellä. Jäsenyyden suhteen, ihmisten täytyy saada jäsenyyden klubin taas ei ole tällaista jäsenyys tarvita pubeissa. On joitakin rajoituksia päästä seurat taas ei ole rajoituksia päästä pubeissa.

Pub on vain paikka juominen. Yksi voi olla myös jonkin verran viihdettä pubeissa juoden. Yksi voi törmännyt koomikoita, musiikki joukkoja, ja jopa strippareita jossain pubeissa. Ei voi olla joitakin rajoituksia perustamisessa pubeissa. Joissakin maissa, pubit eivät ole sallittuja kohteen uskonnollinen paikoissa ja myös oppilaitoksissa. Ei ole rajoituksia, jotka koskevat perustamista klubeja.

Gay baareja, sukellus bar, blues, baareja, ja cocktail on joitakin erilaisia ​​pubeja. Harrastekerhoja, koulu klubit, korkeakoulu klubeja, asuin- klubeja, nauraa seurat, urheiluseurat ovat osa seuroista joka näkee vahvistetaan.Yhteenveto:

Pub voidaan kutsua minibaari varten juopottelulle. Se on paikka, jossa juomia, sekä alkoholittomia ja alkoholittomat, tarjoillaan sekä ruokaa.

Klubi voidaan kutsua yhdistyksen ihmisiä, jotka ovat jonkin verran yhteistä etua. Klubi on sosiaalinen paikka, jossa voi keskustella, musiikkia ja tanssilattia. Alkoholi ei tarjoilla klubeilla.

Klubi koostuu ihmisistä, joilla lähes samat ominaisuudet. Pubissa, eri ihmiset käymään siellä.

Ihmisten täytyy saada jäsenyyden klubin taas ei ole tällaista jäsenyyden pubeissa.