Ero BMI ja ascapBMI vs ascap

BMI, tai Broadcast Music Incorporated, ascap tai American Society of Composers, ja tekijöille ja kustantajille ovat yrityksiä, jotka antavat suorituskyky lisenssejä laulu kirjailijoita ja musiikin kustantajat.

Vaikka nämä kaksi ovat liittyviä lauluja ja musiikkia, niillä on monia eroja. Yksi erot voidaan havaita välillä BMI ja ascap, on jäsenyyden. Vaikka ascap on yhdistys, joka koostuu lauluntekijöiden, sanoittajien, säveltäjien ja musiikin kustantajien, BMI on vain yhteenliittymä lähetystoiminnan. Toisin sanoen, BMI on vain yhtiö -alueella.

Kirjoittajat ja musiikin kustantajat muodostivat ascap 1914. Toisaalta, tv-yhtiöille muodostivat BMI vuonna 1939. Suhteen omistuksen, kirjailijat ja kustantajat omistavat ascap. Toisaalta, radio- ja televisioasemien omistaa BMI.

Ascap hallitus koostuu 12 kustantajien ja kirjailijoiden, jotka valitaan kahden vuoden välein. Broadcast osakkeenomistajat, ja yksi BMI työntekijä, valitse hallitus BMI.

Vaikka kirjoittajat ja julkaisijat ovat hyvin mukana ascap, heillä ei ole sananvaltaa BMI. BMI ei ole hallussaan yhtiökokouksissa. Sitä vastoin ascap, joka koostuu hallituksen ja hallituksen Review, kokoontuu säännöllisin väliajoin.

BMI, sopimus kirjailijoita on kaksi vuotta, ja sopimus julkaisijoille on viisi vuotta. Myös lyhytaikaiset sopimukset. Myös eräitä eroja maksurakenteeseen. BMI aloitti maksettu livenä vuonna 1996, ja ascap alkoi samana vuonna 1993.

Vaikka ascap mieltä sen jäsenten liittyy sopimusvelvoitetta, BMI ei ole sopimusvelvoite kohti kirjoittajien ja kustantajien.Yhteenveto

1. ascap on yhdistys, joka koostuu lauluntekijöiden, sanoittajien, säveltäjien ja musiikin kustantajien. Toisaalta, BMI on yhdistys lähetystoiminnan.

2. Kirjoittajat ja kustantajat muodostivat ascap 1914. Toisaalta, tv-yhtiöille muodostivat BMI vuonna 1939.

3. ascap hallitus koostuu 12 kustantajien ja kirjailijoiden, jotka valitaan kahden vuoden välein. Broadcast osakkeenomistajat, ja yksi BMI työntekijä, valitse BMI hallitus.

4. Kirjoittajat ja julkaisijat omistavat ascap. Toisaalta, BMI omistaa radio- ja televisioasemien.