Ero iPhone ja CurveiPhone vs Curve

IPhone on Apple 's hengentuote. Sitä pidetään kuningas kaikki älypuhelimia mutta jo ennen näiden tuotteiden Apple tuli suosittu, Research in Motion (RIM), yhtiö joka toi sinulle erittäin suosittu Blackberry, oli dominoi markkinoilla erityisesti Yhdysvalloissa ja Pohjois-Amerikassa.

Koska itse asiassa se oli iPhone, joka todella haastoi Blackberry 's aseman ja voittanut muutamia faneja prosessissa, lähinnä yhdistelmä valtava, allekirjoitus Apple markkinointi hype ja aito innovaatio.

On olemassa kolmenlaisia ​​iPhone '' alkuperäinen, 3G, ja 3GS. Lukuun ottamatta alkuperäisen, kukin versio on päivitys versioon ennen sen. Joten pohjimmiltaan, iPhone 3GS on paras sarja voi tarjota.

Toisaalta, RIM 's Blackberry on useita malleja, joista valita, mutta tässä artikkelissa' tähden, otamme katsomaan Curve verrattuna iPhone-sarjan ja yrittää jakautuminen niiden edut ja haitat.

Suunnittelu ja mitat

Ei ole paljon eroa kooltaan. IPhone on tad pitempi mutta Curve on paksumpi. Kuitenkin se on turvallista sanoa, että iPhone on aivan liian seksikäs, tyylikäs, ja tyylikäs, ja käyrä vain voi 't kilpailla Applen tuote. Ulkoasua yksin yksikkö on lähes vastustamaton mahdolliselle kuluttajalle.

Käyrä on kunnossa, ei mitään silmiinpistävää tai erityisiä. Näyttää siltä, ​​että muotoilu on todella enemmän toimintoja Todellakin se on, koska laite on täysin mekaaninen QWERTY-näppäimistö helpottaa merkkien syöttö, joka voi olla erittäin hyödyllinen sähköpostin messaging ja muut kirjoittamalla tehtäviä.

synkronointi

iPhone on suunniteltu moitteettomasti suunniteltu vaivattomasti synkronoida tietokonejärjestelmän erityisesti MAC. Vastaavasti käyrä voi olla synkronointi ongelmia ja hän voi halutessaan käyttää maksettu ohjelmistoa saumaton synkronointi, joka voi olla let alas.

Käytettävyys

Tämä voi olla hyvin subjektiivista. Blackberry käyttäjillä ei ole vaikea käsitellä Curve. Se on hyvin käytännöllinen pikanäppäimiä. IPhone on todettu olevan hankala aluksi käytössä, mutta se on erittäin intuitiivinen ja käyttäjä, jonka ja, rakastua sen käyttöliittymä. Kosketusnäyttö ominaisuus iPhone on aivan uskomaton.

For Sähköposti Käytä

Blackberry ylpeilee sen sähköpostin käytettävyyttä. Itse asiassa se on tehty pääasiassa varten sähköpostipalvelu. Sähköpostit iPhone on hyvä, mutta on joitakin pieniä asioita. Kuitenkin Apple tuote on vähitellen kiinni.

Multimedia, selaaminen, and Applications

iPhone luojat ilmeisesti antoi tärkeänä internetin selaamista. IPhone on lähes täysin toimiva internet-selain palmu kädet. Se on uusinta ja jotkut saattavat ostaa yksikkö, joka näkökohta yksin. Käyrä 's selain on niin ja näin, ei mitään erikoista, mutta käyttökelpoinen kuitenkin.IPhone, sovellusten kehitys on potentiaalisesti rajaton. Kehittäjät sovelluksia Blackberry käyttää vanhentuneita välineitä, jotka eivät anna heille tarpeeksi pääsy ydin API Blackberry puhelimia.

Kaiken iPhone käsittelee multimedia paremmin kuin Curve. Molemmilla on keskimääräinen kamera laatu mutta iPhone on parempi käyttöliittymä, ja täydentäviä sovelluksia. iPhone on paljon parempi multimedia viihdyttäjä.

Akku

iPhone on valta karju ja helposti menettää höyryä. Curve tarjoaa parempaa palvelua yritysten ihmistä tarvitsee kannettavan viestintä- ja järjestäminen laite koska sen edullisempaa käyttää virtaa.

Yhteenveto:

1. RIM kehittänyt Curve kun Apple teki iPhone.

2. iPhone on kolme versiota; Blackberry Curve on monia malleja samoin.

3. iPhone on enemmän tyylikäs, seksikäs look; Curve 'suunnittelussa tavoitteena on olla enemmän toiminnallisia puolella.

4. Käyrä on täysin mekaaninen QWERTY-näppäimistö; iPhone vetoaa kosketusnäyttö tuloa.

5. Käyrä voi olla synkronointi kysymyksiä samalla iPhone tahdissa melko saumattomasti.

6. Vaikka iPhone on hankala aluksi käytössä, sen käyttöliittymä on hyvin intuitiivinen, helppo oppia ja hauska käyttää.

7. Blackberry on edelleen paras sähköpostin hallintaan viestimen.

8. iPhone on parempi käsittely multimedian ja selaamisen verkossa, ja on enemmän sovelluksia.