Ero SMTP ja POPSMTP vs POP

Lähes jokainen tietokoneen ja internet-yhteys on törmännyt ilmaus 'SMTP' ja 'POP'. Vaikka emme ehkä ymmärrä niitä, näemme ne aika ajoin etenkin, kun henkilö käyttää sähköpostin. Nämä ovat sähköposti ammattikielellä me yleensä hylätä, kun itse asiassa se on aivan tärkeää, että tiedämme määritelmät ja erot näiden kahden lyhenteitä. Mikä on ero näiden kahden sanan?
SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) ja POP (Post Office Protocol) ovat molemmat standardeja käytetään sähköpostitse. Yksinkertaisesti sanottuna, SMTP käytetään, kun vastaanottaa ja lähettää sähköposteja (kuten ikioma mailman joka poimii ja toimittaa postisi eri paikkoihin), kun POP on protokolla, jota käytetään varastointiin sähköposteja (kuten ikioma postilokeroon postia varastointi). SMTP on protokolla yleisesti käytössä tällä hetkellä.

SMTP on aina ollut erittäin luotettava. Sen keksintö kahdeksankymmentäluvulla, kaikki sähköpostit yleensä toimitetaan vastaanottajalle kohtaamatta ongelmia. Siksi SMTP on tullut standardi siirtoa varten suurin osa sähköpostit Internetissä. Sitä käytetään pääasiassa lähtevän sähköpostin liikenteen ja hyödyntää TCPport 25. SMTP käyttää MTA tai Mail Transfer Agent. Nykyään SMTP on käytetty laajemmin lähettää sähköposteja kuin niiden vastaanottamisesta, koska POP Korttia käytetään postilaatikkoon tilejä sähköpostipalvelimelle (kuten Internet Message Access Protocol ja Lotus Notes). Vastaanottaa sähköposteja on riippuvainen postin / asiakkaan sovelluksiin. Käyttäjätason client mail sovellukset käyttävät SMTP lähettää sähköposteja postipalvelimeen, jossa se on sitten välitetään.

Silti, SMTP ei ollut turvassa teknisiä kuten erilaiset kysymyksiä paljon läsnä käyttäjiä. Yksi ongelmista on taas tulee tarkastuksen palvelu lähettäjälle postin. Tämä ei ollut suuri ongelma aikana keksintö, koska Internet oli käytössä hyvin harvat ihmiset, yleensä vain ne kotoisin akatemian. Nykyään kuitenkin, roskapostin on maailmanlaajuinen ilmiö. Paitsi, että siirto eri viruksia on myös melko suuri. Lisääminen turvallisuus SMTP on tehty vaikka se ei vieläkään ole kovin tehokkaita. Toinen kysymys on, että SMTP on myös riippuvaisia ​​verkosta / ISP-asetukset. Lisäksi, jos viesti ei ole toimitettu, se palautuu takaisin lähettäjälle. SMTP tarkastaa myös asianmukainen kokoonpano ennen viestin lähettämistä. Se varmistaa oikea kokoonpano ja myöntää luvan tietokone yrittää lähettää viestin.

POP antaa perustiedot, standardoitu tapa ihmisiä käyttää omia postilaatikoita ja niiden voi ladata viestit omalle koneelleen. Miten? Kaikki sähköpostit ladataan tietokoneelle postipalvelimelta. Joten vaikka ilman internetyhteyttä, sähköpostit ovat edelleen käytettävissä.
STMP palvelimet myös hyödyntää koodin helpottaa tunnistamista. Selkeä esimerkki on määrittänyt Hotmail Outlook Express tuottaa koodin: smtp.hotmail.com. Kuten SMTP, POP Lisäksi on oikein konfiguroitu sähköpostiohjelma joten tiedonhakuun viestien on sallittua. Esimerkkinä tästä on mail.hotmail.com joka on POP määritetty Outlook Express.Viestit tallennettu POP tallennetaan palvelimelle ja sitten siirretään tietokoneeseen 's kovalevy. Tämä on siksi, jonka varmuuskopio on äärimmäisen tärkeää, jotta kaikki hakea viestit ovat turvassa. Kun sähköpostiohjelma on määritetty sekä SMTP ja POP, joka on postilaatikko on nyt saatavilla lähettämiseen ja vastaanottamiseen sähköpostiviestejä vain yhdellä keskeisellä paikalla. Tämä postilaatikko on myös suojattu salasanalla.

Yhteenveto:

1. SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) ja POP (Post Office Protocol) ovat molemmat standardeja käytetään sähköpostitse.
2. Yksinkertaisesti sanottuna, SMTP käytetään, kun vastaanottaa ja lähettää sähköposteja (kuten ikioma mailman joka poimii ja toimittaa postisi eri paikkoihin), kun POP on protokolla, jota käytetään useimmiten sähköpostien (kuten ikioma postilokeroon postia varastointi).
3. SMTP on protokolla yleisesti käytössä tällä hetkellä.