Ero GTX ja GTSGTX vs GTS

Nimeämiskäytännöt käyttämä näytönohjaimen päättäjien kuten Nvidia ja ATI ovat kaikkein sekava ja vaikea tulkita. Nvidia on kaksi yhteistä päätteitä nimet niiden top-end-tuotteita; GTS ja GTX. Vaikka kaksi on enemmän kuin tarpeeksi useimmille käyttäjille, vain ne, joilla huippuluokan koneisiin todella nähdä ero näiden kahden. GTS-kortit ovat top-end-kortit, jotka on tarkoitettu valtavirran käyttäjille, jotka haluavat erinomaista ja nopeaa grafiikkaa pelaamiseen ja multimedian käyttöä. Toisaalta, GTX näytönohjaimet on tarkoitettu harrastajille, jotka haluavat ajaa niiden koneiden rajoja ja saada ehdottomasti paras. Koska suuri määrä GTX ja GTS näytönohjaimet käytettävissä, nämä erot ovat vain yleistyksiä ja koske mitään tiettyä korttia.

Äärimmäinen suorituskyky on ytimessä GTX näytönohjaimet ja se alkaa pois vauhtia nopeutta, jolla prosessori toimii. Toinen osa on lisätty enemmän shader putkistojen. Enemmän putkistot tarkoittaa, että näytönohjain voi tehdä enemmän näytön elementtejä samanaikaisesti, mikä lisää nopeutta tekee. Lopuksi suorituskykyä muisti on lisääntynyt sekä määrää ja kaistanleveyttä. Suurempi muistin määrä mahdollistaa suurempi tarkkuus voidaan käyttää, kun suurempi kaistanleveys otollisia nopeammin päivitykset.

Se ei ole kaikki hyvä, vaikka sillä on myös haittoja käyttämällä GTX yli GTS näytönohjain. Ensimmäinen on lisääntynyt virrankulutus. Parempi suorituskyky on aina kytketty lisääntynyt virrankulutus. Ei vain tämä huono tehon laskun, se tarkoittaa myös sitä, että sinun on ehkä saada arvokkaampi virtalähde, joka pystyy käsittelemään lisätyn kuorman. Lisättyä teho tulee lisätä lämpöä, joka GTX kortteja täytyy haihduttaa kautta isompi Heatsinks ja tehokkaampia faneja. Tämä tekee GTX kortteja raskaampaa ja usein suurempi tai pidempi kuin GTS-kortit. GTX kortti käyttäjien täytyy tietää etukäteen, jos asia heillä kykenee mukautumaan suurimman osan kortin kuten jotkut GTX kortit eivät sovi joissakin tapauksissa. Ja anna 's ei unohda suurin haitta GTx näytönohjainta, sen huomattavasti korkeammat kustannukset.Yhteenveto:

1. GTX on tarkoitettu harrastajille, kun GTS on tyypillisiä pelaamista ja multimedia käyttöön
2. GTX tarjoaa erinomaisen prosessorin suorituskyvyn GTS
3. GTX on enemmän shader putkilinjojen kuin GTS
4. GTX on yhä nopeampaa muistia kuin GTS
5. GTX kortit on yleensä suurempi heatsinks kuin GTS-kortit
6. GTX kortit ovat usein suurempia kuin GTS-kortit