Ero Apple iPad ja kannettavanApple iPad vs Laptop

Apple iPad on uusi laite Apple kokoonpanolla yhdessä iPod ja iPhone ja se ottaa itselleen mobiilikäytön markkinoilla. Luultavasti suurin kilpailija iPad on vakio kannettava, mutta toisin kuin kannettava tietokone, joka avautuu paljastaa näytön ja näppäimistön, iPad on tabletti tai pöydältä, jolla ei ole mitään saranat.

Merkittävä tekijä suunnittelussa iPad on puute fyysinen näppäimistö, joka vie paljon tilaa. Sen sijaan, iPad on kosketusnäyttö, jota käytetään kaikkien panos tarpeisiin. Softwarenäppäimistö voi näkyä ruudulla ja voit käyttää sitä kirjoittaa mitä haluat. Mutta kirjoittamalla kokonaisia ​​asiakirjoja, fyysinen näppäimistö on vielä paljon parempi kuin kuvaruutunäppäimistön iPad.

Ongelmana iPad on käyttää sovelluksia. Vaikka on olemassa tuhansia sovelluksia iPad, se ei ole läheskään että kannettaviin. Voit myös 't asentaa mikä tahansa sovellus, koska ei ole tapa tehdä se ulkopuolella Apple App Store, joten voit' t luoda oman ohjelman iPadiin ja käyttää sitä. Toinen ohjelmisto-ongelma on puute todellisen moniajoon. Tämä on rajoitus, jonka Apple estääkseen käyttäjiä käynnissä liian monta sovellusta ja bogging alas iPad.Sen lisäksi ohjelmisto-ongelmat, on olemassa myös useita laitteiston rajoituksista iPad. Ensinnäkin, sen akku on sisäänrakennettu laitteeseen ja ei ole käyttäjän vaihdettavissa. Tämä tarkoittaa, että voit 't olla vara-akkuja ja sinun täytyy etsiä pistorasiaan aina loppuu maksutta. Asiakkaalla ei myöskään ole mahdollisuutta päivittää osaa tai jopa käyttää ulkoista tallennustilaa kuten muistikortteja tai flash-asemat. Ainoa tapa päivittää iPad on saada uudempaan jos ne vapauta yksi. Vaikka päivityksen vaihtoehtoja kannettavat tietokoneet ovat melko rajalliset, se on mitätön.

Yhteenveto:
IPad on muodoltaan tabletti pikemminkin kuin kannettava tietokone
IPad puuttuu näppäimistö mutta on kosketusnäyttö, kun se 's päinvastoin useimmissa kannettavissa tietokoneissa
Voit 't asentaa mitä tahansa sovelluksen iPad toisin kuin kannettavan
IPad puuttuu todellinen moniajoon läsnä kannettavissa tietokoneissa
IPad ei ole käyttäjän vaihdettavissa paristoja toisin kuin kannettavat tietokoneet
IPad ei ole päivitettävissä toisin kannettavat tietokoneet