Ero Ultimate ja Enterprise Windows 7Ultimate vs. Enterprise Windows 7

Microsoft Windows on numero yksi tietokoneen käyttöjärjestelmä viimeisen 2 vuosikymmeniä. Juuri asiakkailleen, Microsoft valmistaa erilaisia ​​versioita niiden käyttöjärjestelmän sovi heidän mahdollisille asiakkaille. Windows 7 Ultimate ja Enterprise-versiot ovat yläpäähän tarjontaansa. Kaksi aika paljon on samat määritelmät ja ovat lähes identtiset loppukäyttäjälle. Suurin ero Ultimate ja Enterprise on kohdennettua käyttäjälle. Enterprise on suunnattu yrityksille, jotka asentaa käyttöjärjestelmä toimistoissa. Ultimate Windows 7 on samat ominaisuudet kuin Enterprise-versio, mutta se on suunnattu kohti kotikäyttäjille.

Tämä ero näkyy selvästi, kun tarkastellaan, miten voit ostaa joko Windows-versiossa. Aivan kuten useimmat muut Windows-versioissa Ultimate edition voi ostaa erikseen ja voidaan aktivoida käyttäen tavanomaista puhelinta ja internet menetelmiä. Yritys painos on hieman erilainen kuin mitä saa sitä kautta jälleenmyyjien ja OEM. Se on saatavilla vain Microsoft Software Assurance ja vain suuria määriä. Ostajat Enterprise Edition myös saada useita etuja johtuen Microsoftin Software Assurance, mutta nämä ovat jo yli eroja Enterprise ja Ultimate. Aktivointi on myös hieman erilainen Enterprise Edition, koska se on melko ikävä erikseen aktivoida jokainen lisenssin jos sinulla on satoja tai jopa tuhansia tietokoneita erillisiä lisenssejä. Aktivointi Enterprise Edition on tehty kautta Volume License Key, kutsutaan yleisesti VLK, ja käyttää vain yhden lisenssin avain.

Toinen pieni ero Ultimate ja Enterprise-versiot on ajaksi tuki, joka annetaan Microsoftin. Microsoft vakuuttaa tukevansa Enterprise Edition vuoteen 2020 aikaisintaan. Sen sijaan käyttäjät Ultimate ainoa ovat vakuuttaneet tukea vuoteen 2015 aikaisintaan. On varsin outoa, että kalliimpi painos jakaa saman tuen kesto kuin Home Premium Edition, jossa halvempaa Professional edition jakaminen pitkäkestoinen Enterprise Edition.Tavallisille käyttäjille, Enterprise Edition ei ole oikeastaan ​​vaihtoehto. Mutta Ultimate on varteenotettava vaihtoehto niille, jotka haluavat täydellisen luettelon ominaisuuksista, jotka Windows on tarjota.

Yhteenveto:

1. Ultimate on saatavilla kotikäyttäjille, kun Enterprise on käytettävissä vain yritykset
2. Ultimate on saatavilla yksittäisten lupien kun Enterprise myydään vain määrällisesti