Ero Valet ja Valet PlusValet vs Valet Plus

Jos et ole asiantuntija, kun se tulee tietokoneen kytkemisestä verkkoon tai Internetiin, mahdollisuudet ovat voititte 't saada mitään aikaiseksi vaikka yrität parhaasi. Kyllä,' monimutkainen tavaraa ', kun se tulee verkostoituminen voi laittaa keskimääräinen henkilö 'kärsivällisyys koetukselle. Se 's hyvä, että Cisco (yksi johtavista nimet kun se tulee elektroniikan ja verkkopalveluja) on tehnyt verkostoitumista hieman helpompaa kokemattomammista kotikäyttäjille.

Valet ja Valet Plus Cisco tarjoavat helpompi tapa liittää verkkolaitteita ja käyttää Internetiä helposti. Sinun tarvitsee vain seurata useita helppoa vaihetta, ja Valet tulee määrittää itsensä ilman liikaa häiriötä käyttäjälle. Puhumattakaan, se on langaton reititin, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei 't on plug kaiken liittää muihin tietokoneisiin verkkoon.

Kaikkea tulostus, lataaminen ja selailu voidaan tehdä missä tahansa talossa ansiosta langattomat yhteydet. Vain mukauttaa joitakin asetuksia käyttämällä Cisco Connect-ohjelmiston ja nauttia huolettomasta verkon asetukset. Kaikki tämä voidaan tehdä ilman saada 'techie asiantuntija' tehdä kaikkia niitä teknisiä asioita sinulle.

Voit myös asettaa oman rajoitukset kenellekään, joka käyttää verkkoa. Tämä on erittäin tärkeää erityisesti silloin, kun lapsesi on omat tietokoneet ja jakaa saman internet-yhteyden kuin te. Rajoittamalla niiden pääsyä tietyille sivustoille (esimerkiksi aikuisten sivustot) voit olla varma, että ne eivät ole katselee sisältöä, joka ei sovi heille. Tämä on vain yksi niistä ominaisuuksista, jotka sisältyvät Valet ja Valet Plus käyttäjän asetukset.

Vieraat verkkoon voi myös käyttää Internet-yhteyden, jos annat heille 'väliaikainen salasanat' tinkimättä suojausasetukset. Tämä tekee myös verkko turvallisempi vaikka et 're ei asiantuntija, kun se tulee verkostoitumista.Valet ja Valet Plus automaattisesti konfiguroida järjestelmä siten voititte 't tarvitse mennä vaivaa sen perustamista itse. Cisco ymmärtää koettelemuksia että keskimääräinen käyttäjät kohtaavat, koska he ovat niitä, jotka suunnittelevat ja luoda näitä tuotteita. Tämä on myös syy, miksi he tekivät tuotteen, joka on yksinkertainen ja määrittelee varsinaisessa merkityksessä 'plug and play'. Sen lisäksi nimi (ja hinta, tietenkin), on olemassa muutamia keskeisiä eroja näiden kahden mallin Cisco.

Väri Valet on sininen, kun Valet Plus on harmaa. Valet ohjelmisto on myös ylimääräinen antenni, joka auttaa tekemään kantaman langattoman yhteyden tehokkaampia omassa talossa vuoksi tämä ylimääräinen antenni. Toinen piirre Valet Plus on, että se kykenee tukemaan 10/100/1000 porttia, kun Valet voi käsitellä vain 10/100. Valet ja Valet Plus molemmilla on USB-portteja takana laitteen mukautumaan nopeammin siirtonopeudet varten langallista laitteita. Tämä tuote on myös 24/7 asiakastuki palvelu, joka antaa sinulle apua ja vastauksia kysymyksiin koskien tuotetta.

Yhteenveto:

1. Valet on väriltään sininen, kun Valet Plus on harmaa.
2. Valet Plus tukee 10/100/1000 porttia, kun Valet rajoittuu 10/100.
3. Valet Plus on ylimääräinen antenni paremman yhteyden oman langattoman verkon.