Ero Android ja SymbianAndroid vs Symbian

Sisäänkäynnin Android käyttöjärjestelmän älypuhelin markkinoille on pörrössä enemmän kuin muutama höyhenet. Ei vain koska se on tukena Internet-jätti Google, vaan myös siksi, elämäniloinen hyväksymisestä monien uudelle alustalle. Verrattuna alan jättiläinen Symbian, Android on hyvin uusi vain kourallinen puhelimia sen vyö. Symbian karkeasti on 44% markkinoista kun taas Android on noin kymmenesosa siitä. Mutta kasvun, Android huomattavasti suurempi Symbian kuin entinen on kasvanut eksponentiaalisesti vain pari vuotta, kun taas jälkimmäinen on jatkuvasti menettänyt markkinaosuuttaan jo jonkin aikaa nyt.

Koska Symbian on ollut olemassa jo jonkin aikaa, se oli käytössä kanssa tavallisiin puhelimiin takaisin kun älypuhelimet eivät ole vielä kovin yleinen. ? Se on suunniteltu toimimaan puhelimissa, jotka ovat tyypillisiä näppäimistöt ja QWERTY-näppäimistö. Toisaalta, Android suunniteltiin alusta alkaen toimimaan touch laitteille ja sisältää kaikki työkalut hyödyntää GUI ja kosketusnäyttö. Sen sijaan selaillessani useita valikoita, monet Android 's ominaisuuksia pääsee muutamalla näytön kosketuksella.

Vaikka on ollut päivityksiä Symbian lisätä uusia ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttö toimintoja, sen ydin on pysynyt samana jo jonkin aikaa. Puute suurten muutosten tarkoittaa, että Symbian on varsin vanhentunut, kun se tulee uusia suuntauksia ja teknologioita. Vaikka alustavat versiot Android oli täynnä bugeja ja puuttui monia ominaisuuksia, Google on säilyttänyt reipas Päivitysaikataulun kysymysten käsittelyä. Uusin versio voi nyt kilpailla muiden älypuhelinten käyttöjärjestelmiä.Symbian OS on melkein tullut synonyymi Nokian matkapuhelinten, koska sitä käytetään lähinnä edellä mainittujen puhelimissa. Vaikka on olemassa muutamia valmistajia, jotka käyttävät Symbian silloin tällöin, valtaosan on edelleen Nokia. Android ei ole yhden puhelimen valmistaja, joka hallitsee selvästi tuotantoa Android-puhelimissa. Kilpailu valmistajien välillä tuottamaan paras Android puhelin on myös yksi syy siihen, miksi kehitys ylläpitää hyvin nopeasti.

Yhteenveto:

Android on melko uusi ja on pienempi markkinaosuus kuin vanhemmat Symbian

Android on suunniteltu noin kosketusnäyttö laitteille, kun Symbian on suunniteltu noin näppäimistö laitteet

Symbian on hieman vanhentunut, kun Android päivitetään jatkuvasti