Ero QTP 10 ja QTP 11QTP 10 vs QTP 11

HP QuickTest Professional, joka tunnetaan paremmin nimellä QTP, on ohjelmisto, joka tarjoaa automatisoidun toiminnon ja testauksessa muiden ohjelmistojen ja ohjelmistojen ympäristöissä. Tämä on tärkeää, jotta varmistetaan, että tuote olisi suorittaa luotettavasti eri olosuhteissa ja kuormia. Uusin uusin versio QTP on versio 11. Yksi suurimmista eroista QTP 11 ja QTP 10 on lisätty tunnistusmenetelmistä esineitä. Sen lisäksi normaali menetelmä, jota QTP 10, QTP 11 on nyt pystyy tunnistamaan esineitä kautta XPath ja CSS. Tämä on ollut kauan odotettu piirre monissa QTP käyttäjiä.

Toinen parannus QTP 11 tulee sen tuloksia katsojalle. Se tarjoaa nyt erittäin informatiivinen yhteenveto testeistä, jossa visualisointeja, kuten kaavioita ja kuvaajia. Voit myös verrata tuloksia viime testeissä aiemmin, antaa sinulle nopean kuvan, miten muutokset 've tehnyt vaikuttaa suorituskykyyn. Paitsi on esitettävät tiedot parannettu, ulkoasua tulosten katsoja on myös puhdistettu merkittävästi.

QTP 11 on nyt pystyy lataamaan kirjastot suorituksen aikana, toisin kuin QTP 10, joka lataa kaikki käynnistettäessä. Näin käyttäjä hieman joustavammin, miten ne harjoittavat testejä. Toinen lisäksi QTP 11 on kyky tukea Web 2. 0 Toolkit sovellusten oikeassa kättelyssä. Tämä eliminoi tarvittavat toimet tarvitseman QTP 11 toimimaan web 2. 0 Toolkit sovelluksia.Lopuksi kyky on tarpeeton käyttöoikeuspalvelimet lisättiin QTP 11. ottaa tarpeeton käyttöoikeuspalvelimet ei todella tärkeää, kun kaikki menee hyvin. Mutta siinä tapauksessa, että tärkeimmät lisenssin palvelin kaatuu, se aiheuttaisi QTP 10 kokea seisokkeja. Tämä ominaisuus auttaa QTP 11 välttää seisokit on viallinen lisenssin palvelimelle.

Yhteenveto:

1. QTP 11 on enemmän menetelmiä esineen tunnistamisen kuin QTP 10
2. QTP 11 on parempia tuloksia katsoja kuin QTP 10
3. QTP 11 pystyy lataamaan kirjastot suorituksen aikana, kun QTP 10 voi
4. QTP 11 tukee natiivisti Web 2. 0 Toolkit sovellusten käyttöä QTP 10 ei