Ero MVC ja MVC2MVC vs MVC2

Malli näkymä ohjain (MVC) on ohjelmistoarkkitehtuurin tiedot tiedonkulkua ja miten pyynnöt huolletaan antamaan tarkkoja esitys. Kun tuotanto Java web-sovelluksia, kaksi yhteistä suunnittelu mallia (malli 1 ja malli 2) liittyvät läheisesti MVC ja usein virheellisesti kutsutaan MVC1 (tai vain MVC) ja MVC2. Useimmat ihmiset ajattelevat, että MVC2 on parannettu versio MVC; se todella isn 't. malli 1 ja malli 2 kehitettiin samanaikaisesti ja ovat periaatteessa kaksi vaihtoehtoa siitä, miten asiat pitäisi tehdä.

Merkittävä ero MVC2 ja MVC on monimutkaisuus. MVC2 on monimutkaisempi toteuttaa aiheuttaa monet kehittäjät mennä yksinkertaisempi MVC. Syynä lisätty monimutkaisuus on erottaminen logiikka esityksen. Logiikka on osa, joka palvelee pyyntöä ja luo asianmukaiset tiedot käyttäjälle. Esitys näkökohta on, miten se on esitetty, mitä kieltä käytetään ja tällainen. Nämä ovat kaikki sekoitetaan MVC kun MVC2 varmistaa, että ne ovat erillisiä ja lokeroitu. Tärkein etu MVC2 lähestymistapa on joustavuus. Koska logiikka ja esitys ovat erillään, on helpompi luoda esityksiä muiden kielten tarvitsematta toistaa logiikan osa. On myös mahdollista lisätä uusia logiikka ja esityksiä vähitellen ilman käsitellä koko sovelluksen.

MVC on edullinen pienissä sovelluksissa, koska sen yksinkertainen lähestymistapa tarkoittaa, että se on helpompi ja nopeampi koodin sovelluksen ilman voittamaan esteitä. Jos sovellus voidaan kehittää on suuri tai odotetaan laajentaa tulevaisuudessa, se on järkevintä ja siten parempana ohjelmoijat mennä MVC2. Sen rakenteellisen lähestymistapa helpottaa työtä ohjelman myöhemmin menettämättä seurata mitä tapahtuu, jos ja vähentää esiintyminen päällekkäisiä koodin.Kun kaikki erot puututtava, on selvästi havaittavissa, että MVC ja MVC2 on omat kapealla ohjelmoinnissa. Silti, voit vaihtaa ne keskenään, jos todella haluat, mutta sinun kannattaa harkita seurauksia varsinkin suurissa sovelluksissa.

Yhteenveto:

1. MVC2 ei seuraaja MVC.
2. MVC2 on monimutkaisempi kuin MVC.
3. MVC2 erottaa logiikka esitystavasta vaikka MVC doesnt 't.
4. MVC2 on joustavampi kuin MVC.