Ero Android 2. 2 ja Android 2. 3. 3Android 2. 2 vs Android 2. 3. 3

Tässä tiedot iästä, että elämme, matkapuhelimet on tullut gadget, joka on suoritettava noin. Yksi yleisimmistä alustat mobiilialustoille toimimaan Google 's Android. Tämä on alusta, jonka on tullut vastaan ​​useita maailman johtava puhelimia, kuten Huawei, HTC, ja Nokia, vain muutamia mainitakseni. Kaksi käyttöjärjestelmät ovat tulleet erottua erittäin suosittu. Yksi on Android 2. 2, kutsutaan yleisesti Froyo, ja toinen on Android 2. 3. 3, vuonna tech piireissä kutsutaan Gingerbread. kuten arvata, Froyo on aiempi versio käyttöjärjestelmän ja Gingerbread on uusin käyttöjärjestelmä. Joten mikä on tärkein ero näiden kahden?

Matka muisteleminen muistuttaa, että Google Inc. osti Android alustan takaisin vuonna 2005. Tuolloin Android 2. 2 oli käytössä. Alusta, joka oli 2. 2 ei ollut täysin ainutlaatuinen rakentaa, jotka ovat pitkälti lainattu Linux-käyttöjärjestelmä ytimen rakentaa 2. 6. 32. Android 2. 3 julkaistiin eri käyttöjärjestelmää kuin 2. 2. joulukuussa 2010. rakentaa järjestelmän perustui Linux Kernel 2. 2. 35.

On tärkeää huomata, että Android 2. 2 on ollut kahta eri versiota ja korjauksia. Vuonna tarkistuksia, Gmail-sovellus ja Exchange Active Sync tarkastettiin, ja sää ja twitter widgettejä suunniteltiin uudelleen.

erot

Piparkakku on täydellinen uudelleensuunnittelu Froyo 2. 2 suhteen näppäimistön, nopeus ja vasteen käyttöjärjestelmän mukana tulleet integrointi Chrome V8 JavaScript-moottori, lisäämällä Wi-Fi hot spot ominaisuuksia, uusia teemoja, uusittu download Manager, VoIP Soita tuki, usean kameran tuki, uudelleensuunnittelulle sovelluksia widgetit, ja tukea suurempia näyttöjä käytetään puhelimissa.

Molemmat Android 2. 2 ja 2. 3. 3 tuki Bluetooth ja Wi-Fi-, joka voi mahdollistaa yhteyden useisiin laitteisiin. Devices käynnissä Gingerbread myös tukea Near Field Communication (NFC), joka on nopea tiedonsiirtoyhteys toimii lyhyen taajuusalueella noin 10 cm.

Enemmän viestintä ominaisuuksia ovat sallittuja 2. 3. 3, kuten videopuhelut ja SIP kutsumus, jonka avulla käyttäjä voi soittaa puheluita verkossa, kunhan hyvä internet-signaali on saatavilla. 2. 2 voidaan helposti käyttää laajakaistareititintä, koska se voi mukavasti tukea jopa 6 laitetta, saavutus, että 2. 3. 3 ei täsmää, vaikka se tarjoaa Wi-Fi-hotspot-ominaisuus. Kun tarkastellaan virrankulutusta, sekä 2. 2 ja 2. 3. 3 näyttää suunnilleen sama, vaikka on lievää parannusta kuinka 2. 3. 3 virranhallinta. Tarpeettomat sovellukset käynnissä taustalla ovat kiinni säästämään energiaa, mikä ei tapahdu kanssa 2. 2.Yhteenveto

Sekä 2. 2 ja 2. 3. 3 Android-versiot eivät ole ainutlaatuisia rakentaa, vaan pikemminkin jakaa Linux-ytimen rakentaa. Android 2. 2 käyttää Linux-ytimen 2. 632, kun taas Android 2. 3. 3 käyttää Linux-ydintä 2. 6. 35

Android 2. 2 tukee Bluetooth ja Wi-Fi ja voidaan käyttää hotspot reititin, joka tukee jopa 6 laitetta.

Android 2. 3. 3 on Bluetooth- ja Wi-Fi sekä Near Field Communication tukea nopeiden tietoliikenteen langattomien laitteiden lähellä, jopa 10 cm: n etäisyydellä.

Android 2. 2 build tukee normaalia kutsuvan ominaisuuksia. Android 2. 3. 3 mahdollistaa soittamalla kautta video- tai SIP, jota voidaan tukea hyvällä 3G signaali tai SIP tilin.

Android 2. 2 ei tue useita kameroita, jotka on mahdollista Android 2. 3. 3