Ero Pinterest ja StumbleUponPinterest vs StumbleUpon

On merkittävä nousuun sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, joiden avulla käyttäjät voivat luoda omia sisältöä voidaan katsella muiden käyttäjien verkossa. Kaksi näistä sosiaalisen verkostoitumisen sivustot ovat Pinterest ja StumbleUpon. Vaikka sekä Pinterest ja StumbleUpon toimittaa sisältöä että käyttäjä haluaa, he tekevät sen hyvin eri tavoin. Pinterest on sosiaalinen verkosto niille, jotka tietävät, mitä he etsivät. Nastat muilta käyttäjiltä voidaan lajitella, järjestäytynyt ja tutkivat niin, että voit löytää juuri mitä haluat. Jossa StumbleUpon, se on useimmiten jätetty sattuman varaan. Kaikki mitä voi tehdä on valita luokat, että haluat ja sitten StumbleUpon ehdottaisin asioita, jotka saattavat kiinnostaa sinua valitussa ryhmiin. Sinun tarvitsee vain napsauttaa StumbleUpon logo tarkastella seuraavaan. StumbleUpon on parasta niille, jotka haluavat nähdä jotain uutta aiheista he ovat kiinnostuneita.

Kun se tulee asioita, jotka voit linkittää tai postitse StumbleUpon on hieman suopea. Pinterest sallii vain niiden käyttäjien linkittää tai ladata kuvia ja videoita. Mutta StumbleUpon, voit melko paljon linkin jollekin sivulle Internetissä. Sivu voi olla kuva, video, pelkkää tekstiä, tai vain web-sivun. StumbleUpon on myös useita muunnelmia différents tarkoituksiin, kuten StumbleUpon Video videoita vain ja StumbleUpon sovellukset -älypuhelinsovellusten.

Kun se tulee käyttäjän toimia, Pinterest lyö StumbleUpon melko helposti. Vuonna Pinterest, voit kuten, kommentoida ja Repin nastoja, jotka haluat. Kanssa StumbleUpon voit vain jättää kommentteja tai peukalo ylös tai peukalo alas postitse. Luokitus jälkeisen määrittää, kuinka todennäköistä on näkyvän muille ihmisille.StumbleUpon on saatavilla useilla eri alustoilla, jotka sisältävät tietokoneen sekä iOS ja Android-laitteisiin. Voit ladata sovelluksen omilla sovellus tallentaa ja ovat räätälöityjä valvonta sopii laitteeseen. Pinterest ei ole omistettu sovelluksia tableteille ja älypuhelimille, mutta voit silti käyttää Pinterest sivuston avulla internet-selaimella. Tietenkin, kokemus vaikeutuu, koska näytön koko laitteen vähenee.

Yhteenveto:

Pinterest on ihmisiä, jotka tietävät, mitä he haluavat, kun ponnahdusikkuna on ihmisille, jotka haluavat nähdä jotain uutta

Pinterest käsittelee vain valokuvia ja videoita samalla StumbleUpon voi linkittää tahansa sivulle

StumbleUpon on vähemmän vuorovaikutusta kuin Pinterest