Ero Ab Initio ja InformaticaAlunalkaen vs Informatica

Alunalkaen ja Informatica ovat melko teknisiä termejä useimmille ihmisille. Nämä ovat kaksi tärkeintä työkalut puhuttaessa ohjelmistojen ja tiedonhallinnan. Ne ovat loistavat ETL (ote, muuntaa, ja kuorma) käyttämien työkalujen monet yritykset kaikkialla maailmassa.

Päällimmäisenä, nämä välineet eroavat yritysten ne palvelevat. Informatica sanotaan palvelemaan tiedon integroinnin ja hallinnan tarpeita keskisuuresta suuryritysten yrityksille. Se tarjoaa laajemman tietojen integrointi ominaisuus, joka sisältää monia siihen liittyviä toimintoja, kuten profiloinnin ja tietojen laatua. Lisäksi se on enemmän valtavirtaa luonteeltaan kuin alun perin. Jälkimmäinen palvelee monia yrityksiä alla Fortune 1000 luettelo. Se on enemmän nich ETL tyyppi, joka kykenee käsittelemään suhteellisen suurempia tietomääriä.

Näillä kahdella yrityksellä on eri markkinoinnin filosofioita. Informatica, että mainstream, käyttää paljon paperia työtä ja verkossa lehdistötiedotteet, foorumit, ja verkko kehittäjille. Yllättäen Ab Initio melkein ei näytä olevan uutisia tai tuotteistaan ​​ja valitsee suoraan asiakkaan markkinoinnin sijasta perustaa sen internetin välityksellä.

Lisäksi sekä alun perin ja Informatica on rinnakkaisuus tukea. Kuitenkin voidaan tukea vain yhdenlaisen rinnakkaisuus taas entinen on kolme erilaista rinnastuksia nimittäin: putkeen, komponentin ja data rinnastuksia.

Ajoitus on myös hankalaa Ab Initio koska 's no scheduler toisin kuin Informatica. Siten, sinun täytyy ajaa skripti tai syöttää aikataulu manuaalisesti, jos olet' uudelleen käyttäen alusta lähtien.

Yleisesti on havaittu, että alun perin on ystävällisempi järjestelmä kuin Informatica. Se johtuu siitä, että pystyy käsittelemään vaihtelevan tekstitiedostoja jotta voit lukea tai selata niitä vaikka jokainen tiedosto on rakenteeltaan erilainen.Kaiken sekä alun perin ja Informatica ovat erilaisia ​​työkaluja, joiden sopivuutta riippuu yrityksen 's tarve, luonne tiedon integroinnin tarvitaan tietojen määrää voidaan käsitellä ja yleistä infrastruktuuria käytettävissä mm. Silti on olemassa monia muita merkittäviä eroja kahden työkaluja, mutta selvimmin jotka ovat seuraavat:

1. Informatica on enemmän valtavirtaa ja on laajempi tai laajempia tietoja integroitavuus kuin alun perin

2. Ab Initio yleensä palvelee yrityksiä alla Fortune 1000 luettelo taas Informatica palvelee muita keskisuuresta suuren mittakaavan yrityksille.

3. Ab Initio harjoittelee suoraan asiakkaan markkinointi kun tietojenkäsittely on paljon online jalka työtä lehdistötiedottein, foorumit yms.