Ero Facebook ja hi5Facebook vs hi5

Internet on todellakin tullut pitkän matkan olemasta vain paikka, jossa ihmiset eri puolilta maailmaa voivat saada ajan tasalla olevaa tietoa oikeassa, kun he tarvitsevat sitä eniten. Nykyään miljoonat ihmiset ympäri maailman menoa verkossa, Internetissä, eikä oikeastaan ​​tutkimusta varten tietoja, mutta kiinni uusimpaan ystäviensä kanssa ja rakkaitaan. Kyky Internetin ylittämään kansainvälisten esteiden on tehnyt paratiisi eri sosiaalisten verkostojen nousta ja antaa ystävien ja perheiden olla kytkettynä tavoilla, että ne eivät ole voineet aikaisempina vuosina. Nämä sosiaaliset verkostot ovat myös auttaneet ihmisiä löytämään kauan kadoksissa ystäviä ja tehdä uusia.

Facebook ja hi5 ovat kaksi suosituinta sosiaalisten verkostojen Internetissä tänään. Nämä kaksi sosiaalisten verkostojen on niin paljon yhteistä. Molemmat tarjoavat käyttäjilleen kyky yhdistää ystäville ja perheille, saada uusia ystäviä ja pelata verkkopelejä verkkosivuston kautta, kun vielä pystyy yhdistämään muihin ihmisiin. Nämä kaksi aluetta ovat paljon eroja samoin.

Yksi tärkeimmistä eroja näiden kahden sosiaalisia verkostoja, on kyky käyttäjien räätälöidä profiilin sivuja. Facebook, käyttäjät ovat melko sama ilme profiilisivulla. Paitsi lataamalla kuvia, videoita ja muita sovelluksia, Facebook asiakkaat eivät pysty muuttamaan ulkoasua profiilisivulla. Kun kyseessä on hi5, käyttäjillä on mahdollisuus muuttaa ulkoasua niiden profiilin sivujen, jotta he voivat tehdä siitä henkilökohtaisen. hi5 käyttäjillä on mahdollisuus valita valmiita profiilisivu nahat, jotka ovat saatavilla sivustolla. Ne voivat myös upottaa CSS layout jonka he löysivät muista internetin sivustoista. Jotkut ohjelmoijat voivat myös olla mahdollisuus luoda aivan oman profiilin iho, lisäämällä CSS profiiliin-sivulle.

Toinen ero on turvallisuus. Tässä suhteessa, Facebook on yliotteen. Vierailijat hi5 helposti tarkastella profiileja eri ihmiset käyttävät verkossa sosiaalinen verkosto. Kun kyseessä on Facebook, käyttäjillä on mahdollisuus valita eri asetuksia, jotka sallivat muita ihmisiä, jotka ne eivät liity, tarkastella niiden profiili. Tämä antaa heille tunteen yksityisyyden sosiaalinen verkosto. Päälle, että Facebook käyttäjät voivat myös valita tietyn toiminnan tai päivitykset voidaan tarkastella tiettyjä ihmisiä. Näin ne pystyvät rajoittamaan tiedon määrää, että ne jakavat verkossa.Yhteenveto:

1. Facebook ja hi5 ovat suosittu online sosiaaliset verkostot, jotka käyttävät ihmiset pitää yhteyttä perheen ja ystävien kanssa, löytää kauan kadoksissa ystäviä, ja tarjota avenue tehdä uusia.

2. Facebook tarjoaa käyttäjilleen standardoidulla profiilisivulla. hi5 käyttäjillä on mahdollisuus räätälöidä profiilisivulla, valitsemalla käytettävissä profiilisivulla nahkojen tai luomalla omia.