Ero VPS ja Cloud oikeusasteen ComputingVPS vs Cloud oikeusasteen Computing

Virtual Private palvelimet tai VPS, on tekniikka, joka mahdollistaa useiden pienten palvelimia suorittaa samanaikaisesti yhdessä tietokoneessa laitteisto. VPS tarjoaa eristyksen siten, että jokainen käyttäytyy ikään kuin se 's täysin erillinen kone eikä häiritse toisiaan. Cloud oikeusasteen Computing on jatkoa VPS joka koskee Cloud Computing periaatteita laajentaa ominaisuuksia kauas että tyypillisten VPS .

VPS, palvelimet ajetaan ohjelmiston päälle yhden tietokonelaitteiston. Mutta Cloud oikeusasteen Computing, että yksittäinen laitteisto on sen sijaan osaksi ohjelmistoa ja on todella ajaa päälle useita tietokoneita. Mitä Cloud oikeusasteen Computing saavuttaa on hyvin dynaaminen luonne, jossa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka monta palvelimia mahtuu yhdelle laitteisto aiheuttamatta merkittäviä hidastumista ruuhka-aikoina. Aina suorituskyky on maxed, voit vain lisätä tietokoneita ryhmään.

Tyypillinen täytäntöönpano VPS edellyttää, että jokainen palvelin on perustettu rajallinen määrä resursseja. Jos rajat saavutetaan, admin. on osoitettava lisää, jos laitteisto voi edelleen sijoittaa sen tai siirtää sen toiseen palvelimeen johtaa seisokkeja. Cloud oikeusasteen Computing, resurssit voidaan vapaasti jakamaa ohjelmiston ja muiden palvelimien jotta voidaan maksimoida käyttöasteen. Tämä on erittäin hyödyllistä estää kaatuu aiheuttama äkillinen aiheuttama liikenne tulva ihmisiin 'edun. Kasvu palvelin on jopa helpompaa Cloud oikeusasteen Computing sillä, jos palvelin kasvaa rajojen yhden koneen, Cloud ohjelmisto voidaan helposti laajentaa ulottua useita koneita joko väliaikaisesti tai pysyvästi.

Cloud oikeusasteen Computing myös vähentää seisokkeja liittyvät huolto laitteisto. Palvelin pilvessä voidaan helposti siirtää yhdestä fyysinen kone toiseen ilman palvelimen kaatumisesta. Ottoon liittyvät pilvi mahdollistaa laitteiston saumattomasti siirtää kaikki tiedot yhdestä paikasta toiseen ilman loppukäyttäjän edes tietää, että se tapahtui.Cloud computing näyttää olevan erittäin hyvä edistysaskel sekä tavallisten käyttäjien ja palveluja tarjoavien yritysten. Se tarjoaa joustavuutta sekä jotka eivät muutoin olisi saatavilla isompien VPS järjestelmiin.

Yhteenveto:

1. Cloud oikeusasteen Computing on seuraava askel VPS evoluution.
2. Cloud oikeusasteen Computing on erittäin dynaaminen, kun VPS ei ole.
3. Cloud oikeusasteen Computing voi resurssit uudelleen tarpeen mukaan, kun VPS ei.