Ero Ohjelmisto ja ApplicationOhjelmisto vs Application

Ohjelmisto on kaikenkattava termi, jota käytetään toisin kuin laitteisto, jotka ovat konkreettinen komponentteja tietokoneen. Joten kaikki muu tietokone, joka ei ole laitteisto on ohjelmisto. Hakemus on pohjimmiltaan eräänlainen ohjelmisto. Joten ero ohjelmisto ja sovellus on hyvin paljon eroa suorakulmio (ohjelmistot) ja neliö (sovellus); kaikki sovellukset ovat ohjelmistoja, mutta eivät kaikki ohjelmistot ovat sovelluksia.

Tärkein seikka, joka tekee ohjelmisto sovellus on, että se 's suoritettavissa. Päätavoitteena hakemus on tietyn tehtävän suorittamiseksi tai erilaisia ​​tehtäviä. Sen vuoksi on tärkeää, että se pystyy suorittamaan ja suorittaa sen ohjeet, jotta saavuttamiseksi. Jos pala ohjelmisto ei ole suoritettavissa, niin sitä ei voida pitää sovelluksen. laiteajurit, käsikirjat, kuvia, ja asiakirjat ovat vain muutamia ohjelmiston, jotka eivät ole sovelluksia.

Myös sivuvaikutuksena edellisen lausunnon on se, että sovellukset rajoittuvat tiettyihin käyttöjärjestelmiin. Windows sovellus voi 't pantava Mac- tai Linux-alustalla ja siksi ei pidetä hakemuksia edellä mainituissa käyttöjärjestelmissä. Vaikka ohjelmisto voidaan tai ei tunnusteta eri alustoilla, se ei muuta sitä tosiasiaa, että se on edelleen pidettävä ohjelmisto.

Koska executable ei ole yksinomaan sovelluksia vaikka sillä jotkut suorituskelpoisista ei pidetä sovelluksia. Esimerkkinä tästä olisi ohjelmisto, joka on osa käyttöjärjestelmää. Tämä on hyvin ilmeistä, että vanhentunut DOS käyttöjärjestelmä. DOS asennus sisältää useita suoritettavia jotka ovat tarpeen, jotta se toimisi kunnolla. Näitä ei pidetä sovelluksia.

Lastyl, jotta hakemus olisi hyötyä, se tarvitsee käyttäjän toimia. Jopa antivirus ja muu tietoturvaohjelmisto joka yrittää olla mahdollisimman huomaamaton vaatia myös käyttäjän osallistumista ajoittain. Sen sijaan suurin osa tietokoneen käyttäjät eivät ole tietoisia siitä, että BIOS-ohjelmiston ja laiteajurit huolimatta niiden merkitystä toimivuutta tietokoneen.Yhteenveto:

1. Ohjelmisto on kaikenkattava termi tietokoneen tietoja, kun sovellus on eräänlainen ohjelmisto, joka tekee tietyn tehtävän

2. Hakemukset ovat ajettavia, kun ohjelmisto saattaa olla suoritettavia

3. Hakemukset ovat usein käyttöjärjestelmän erityisiä kun ohjelmistot eivät välttämättä niin