Ero Microsoft PowerPoint ja Apple KeynoteMicrosoft PowerPoint vs Apple Keynote

Tietokoneet ovat muuttaneet tapaa meidän maailma toimii. Tämä näkyy erityisesti työpaikoilla, joissa seminaareja ja esitykset ovat suuri painopiste. Kun taas esitykset on tehty aiemmin käyttäen käsin piirretty tai mekaanisesti latoa dioja, liitutaulut, ja taulut, tänään esitysgrafiikka ohjelmat ovat yleisimmin käytetty.

Esitysgrafiikka ohjelmia tai esitysgrafiikka kehitetään auttaa sekä kaiuttimen ja osallistujat välittävät ja ymmärtää ideoita helpommin ja tehokkaammin. He käyttävät tietokoneohjelmat esittää ideoita ja grafiikkaa.

On olemassa useita esitysgrafiikka käytettävissä; merkittävimpiä ovat Corel Presentations, Prezi, Microsoft PowerPoint, ja Apple Keynote. Kaksi viimeistä ovat suosituimpia tänään, vaikka niillä molemmilla on sama tavoite, niillä on eri ominaisuuksia.

Microsoft PowerPoint tai PowerPoint on esitys ohjelma Microsoft Corporationin kehittämä. Se toimii Microsoft Windows ja Apple Mac OS X käyttöjärjestelmissä. Se julkaistiin ensimmäisen Presenter mutta nimettiin myöhemmin PowerPoint vuoksi tavaramerkki ongelmia. Ensimmäiset esitykset olivat lineaarisia; Sitten epälineaarinen ja elokuva-tyyliin mukautettiin. PowerPoint 2000 leikepöydälle joka omistaa useita esineitä otettiin käyttöön. Esitykset on useita dioja, jotka sisältävät grafiikkaa, tekstiä, elokuvia ja muita esineitä.

PowerPoint-esityksiä voidaan tulostaa, näytetään tietokoneen tai projisoitu videoprojektorin käskystä juontaja. Custom animaatioita ohjaus sisäänkäynti, painopiste, exit, ja siirtymät diojen. Se on helppo käyttää ja jonka avulla käyttäjät voivat luoda pieniä tarina levyt animoituja kuvia. Se on myös erittäin hyödyllinen etenkin koulutuksessa joissa opiskelijat pystyvät säilyttämään enemmän tietoa kuin perinteisillä esittämistapoja.

Apple Keynote, toisaalta, on esitys ohjelma kehittämä ohjelmisto Apple Inc. osana iWork. Se on HD-yhteensopiva ja siinä ryhmä soittaa, 3D-kaavioita ja siirtymät, usean sarakkeen teksti laatikot, automaattinen luoteja, kuvan säätöjä, ja vapaamuotoisia rajauksella työkaluja.Tässä muutamia sen ominaisuuksia:

Avulla käyttäjät voivat pitää johdonmukaisuutta värejä ja fontteja kaavioita, käyriä ja taulukoita.
Tarjoaa 3D diasiirtymiä himmenevät diasta toiseen.
On kahden näytön tuki, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä muistiinpanoja heidän kannettavan samalla osoittaa esityksen toiseen ruutuun.
Voi tukea QuickTime videon muodossa kuvaesityksiä.
Vienti iDVD, Powerpoint, PDF, QuickTime, Flash, JPEG, TIFF, PNG, ja HTML. Se tarjoaa muuntaminen näihin sovelluksiin.

Keynote työkalut ovat helppokäyttöisiä ja voidaan käyttää iPod touchin tai iPhonen joka voi voit kauko-ohjata esityksen. Keynote-esityksiä voidaan myös jakaa jopa ihmisiä, jotka käyttävät Mac- tai PC samoin kuin iWork tai Microsoft.

Yhteenveto:

1. Microsoft PowerPoint tai PowerPoint on esitys ohjelma Microsoft Corporationin kehittämä taas Apple 2. Keynote on esitys ohjelma kehittämä ohjelmisto Apple, Inc.
3. Microsoft PowerPoint toimii Microsoft Windows taas Apple Keynote toimii Apple Mac OS X