Ero iLife 08 ja iLife 09iLife 08 vs. iLife 09

Mikä on iLife? Mac käyttäjiä, tämä ohjelma Suite on aivan kuin leipää ja voita. Se on yleisin, ja sisäänrakennettu kokoelma sovelluksia, jotka ne on yleensä oston heidän Mac-tietokoneita. Vaikka tämä sarja voi ostaa myös erikseen itsenäisenä ohjelmana kokoelma, iLife on epäilemättä arvostetun sen julkaisu, editointi ja järjestämällä ominaisuudet, mitä tulee käsittelyyn videoita, kuvia ja jopa musiikkia. Tähän mennessä on ollut paljon päivityksiä tähän suite. Joista viimeisin on iLife 09.

Joten, miten tämä versio eroaa edeltäjistään, kuten iLife 08 esimerkiksi?

No, kaikkea iLife 09 käynnistettiin viime tammikuussa 2009 ja on tietysti uusin erä Applelta. Se seuraa välittömästi iLife 08 versio, joka julkaistiin takaisin elokuussa 2007. Sen vuoksi teknisesti, käyttäjät ovat lähes aina odottavat jotain uutta iLife 09 nippu. Kuitenkin on olemassa todella paljon parannusta tässä versiossa verrattuna iLife 08?

On selvää, että sviiteissä on pakkaus sovelluksia, jotka ovat: iPhoto, iWeb, iDVD, GarageBand ja iMovie. Jälkimmäinen luultiin puutteellinen iLife 08. Vaikka kerskailivat uudempi käyttöliittymä sisällytetty elokuvakirjaston kuten ne nähdään iTunesissa, iMovie 08 todellakaan ollut tehtävänsä tasalla, aivan erityisesti käsiteltäessä tai muokkaus enemmän monimutkainen video tehtäviä. Se ei osuma tavoitteensa videopuheluiden muokkaamisesta helpompaa tai nopeampaa yksinkertaisiin hankkeisiin, mutta se todella epäonnistunut, kun se tuli suurempia ja kehittyneempiä elokuva projekteja. Tämä on tehnyt elokuvan editointi iMovie 08 ikävimmista.

Käytössä kirkkaampi puolella, iMovie 09 alkaen iLife 09 brags tarkemman videoeditointi työkalu. Sen ns 'tarkkuus toimittaja,' käyttäjät voivat nyt muokata nimenomaan tietyn kuvan pisteen valinta. Tämä antaa tietä tarkemman videoeditointiin kokemus. iMovie 09 lisää myös lisää videon käsittely työkaluja, ja erilaisia ​​värisäätöjä. Lisäksi voit tehdä suoria lisäykset video streaming sivustot, kuten YouTube, tämän ohjelmiston.Lisäksi luodaan elokuvia iDVD oli enemmän rasittavaa iLife 08. Tämä versio havaittiin olevan suurin määrä vikoja ja virheitä, kun ohjelma käytöstä. Mitä tämä tarkoittaa, on enemmän aikaa yksinkertaisia ​​DVD tehtäviin. Vaikka ei se täydellinen, iLife 09 on yrittänyt hävittää tämän virheen, ja nyt nähdään paremmin tässä mielessä.

Kaiken kaikkiaan molemmat sviitit ovat pohjimmiltaan samat, jossa uudempi versio ottaa joitakin huomionarvoista päivityksiä. Ne myös hinnoiteltu vastaavasti ($ 79) aikana julkaisu, mutta silti eroavat joiltakin osin, kuten:

1. iLife 08 on vanhempi ohjelmistoon Applelta verrattuna uudemman iLife 09.