Ero Facebook ja BeboFacebook vs Bebo

Jos 'uudelleen vasta yhdistävän sosiaalisen verkostoitumisen kuume, ja et ole vielä valita, missä sivusto luoda tilin, olet varten haaste. Nykyään riippuen sijainti ja mitä' s suosittu omalla alueella, on olemassa hyvä määrä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka voit liittyä. Kaksi suosituinta ovat Facebook ja Bebo. Lue selvittää, mitä eroja on välillä.

Ensinnäkin, Facebook on yksityinen yritys perustama Mark Zuckerberg. Se 's saitin, joka aloitettiin jo vuonna 2004' 'ja on tullut yksi laajimmin käytetyistä sivustoja laatuaan maailmassa. Tänään, Facebook on saavuttanut huikea määrä 350 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa.

Seuraavaksi on 's Bebo, joka on lyhenne sanoista' blogi aikaisin, blogi usein '. Se' s myös sosiaalinen verkkoyhteisö, ja se perustettiin vuonna 2005 '' AOL kun sen emoyhtiö. Vaikka se ei ole niin suosittu kuin Facebook, Bebo on yksi alkuun sivustoja Irlannissa. Tutkimuksen mukaan vapauttaa Computing Kumpi ?, enemmän käyttäjiä löytämään Bebo olla parempi saitin kun se tulee asettaa yksityisyyden varustelu tilisi.

Nyt sinulla on jo käsitys taustalla jokaisen saitin, miten yksi toimenpide vasten muita? Ehkä vaikein osa Facebookin, on niin, että pitää asettaa tietosuoja-asetuksia tilin '' jotain joka Bebo on tullut isäntä. Joitakin ominaisuuksia, jotka sisältyvät Bebo ovat Bebo Music, Bebo Tekijät, Bebo ryhmät, Bebo Mobile ja Bebo Open Media Platform. Samaan aikaan, Facebook ei jäljessä, koska sillä on monia ominaisuuksia, sovelluksia, uutissyötteitä, ja kyky tuoda merkintöjä eri blogging alustoja.

Jos olet vasta luomassa tiliä, luultavasti parempi yrittää molemmilla alustoilla, ja sitten päättää mistä pidät paremmin, kun olet lopettanut 'koeajo' Sekä Facebook ja Bebo.Yhteenveto:

1. Facebook on yksityinen yritys, kun taas Bebo on tytäryhtiö AOL.

2. Facebook on saatavilla useammalla kielellä eri maissa ympäri maailmaa, kun taas Bebo on käytettävissä vain seitsemällä kielellä, mukaan lukien Englanti, Puola, Saksa, Ranska, Hollanti, Espanjan ja Italian.