Ero Android 2. 1 ja 2. 2Android 2. 1 vs 2. 2

Android 2. 2, koodinimeltään 'jäädytetty jogurtti' tai Froyo lyhyitä, on uusin versio Google 's Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimille. Se korvaa vanhemman version 2. 1, merkitty? Clair. Yleensä nopeutta ja suorituskykyä on parannettu versio 2. 2. Joten 's keskustella tarkempia eroja 2. 1 ja 2. 2.

Android 2. 2 lisää USB- tai kyky kytkeä älypuhelimen tietokoneen tai kannettavan tietokoneen ja tehdä se toimii kuin se 's modeemi Internet-yhteys. Se voi myös hyödyntää sen Wi-Fi-radion toimimaan Wi-Fi-hotspot jopa 8 muut laitteet yhdistää samanaikaisesti. Toinen suuri päivitys on kyky asentaa sovelluksia tallennusratkaisussa. Tämä kyky on epätoivoisesti jäänyt Android käyttäjät useimmissa Android-laitteet ovat mitättömät määrä sisäistä tallennustilaa, mutta voidaan laajentaa lähes rajaton määriä. tämän lisäksi Android on nyt enemmän kuin Windows Mobile kuin iPhone.

Myös versiossa 2. 2 on lisäksi tukea Flash 10.1. Tämän pitäisi pitää Android-laitteisiin noudattaville sivustoja ja sovelluksia, jotka muuttavat käyttämään uusinta versiota Flash. Tämä vaikuttaa myös videoiden katselua Flash käyttävät paljon video streaming sivustot, kuten YouTube. Kehittäjät todennäköisesti hyötyä muutoksia ja lisäyksiä API Android 2. 2, kun heillä on nyt paljon valvoa laitteen. Muutoksia tehtiin grafiikka, UI, laite politiikkaa, kamera, ja media puitteet API.

Yrityskäyttäjille, enemmän ominaisuuksia Microsoft Exchange tukevat versiota 2. 2.Ominaisuudet kuten auto-löytö, globaali osoitelistoilla look-up, ja Exchange kalenterit ovat nyt lisätty helpottaa käyttäjien synkronoida tilinsä ja organisoida yhteystietoja ja tapaamisia. Exchange ylläpitäjät voivat myös lisätä turvallisuutta toteuttamalla salasanakäytäntöjä kaikissa laitteissa järjestelmäänsä. Se on myös niiden kyky etäpyyhkiä sisältöä laitteen, jos se katoaa estämiseksi luottamuksellisten tietojen joutuminen vääriin käsiin.

Yhteenveto:

1. Android 2. 2 on enemmän nopeutta ja suorituskykyä optimointeja2. Android 2. 2 on USB- ja Wi-Fi-hotspot toiminnallisuus ei löydy 2 1

3. Android 2. 2 mahdollistaa sovelluksen asennusta muistikorttia 2. 1 ei

4. Android 2. 2 lisätään Flash 10.1 -tuki puuttuu 2. 1

5. Android 2. 2 on paljon muutettu ja lisättiin API