Ero Software Engineer ja Software DeveloperSoftware Engineer vs Software Developer

Otsikko ohjelmistosuunnittelija on yksi keskusteltu ja kiistelty otsikot voidaan pitää ohjelmistoalalla. Asema merkitsee työtä, joka on melko samanlainen kuin ohjelmistokehittäjä, ja nämä kaksi ovat usein samaa tarkoittamaan samaa asiaa. Joten miten ne todella eroavat toisistaan? Periaatteessa otsikko ohjelmistokehittäjä on enemmän hyväksytty yhden verrattuna ohjelmistosuunnittelija koska jälkimmäinen on vielä paljon kiivasta keskustelua.

Ohjelmistosuunnittelija isn 't todella todellinen insinööri ja voi' t voidaan ryhmittää siviili-, sähkö-, elektroniikka-, mekaanisten ja muiden suunnittelun ammatteja. Mätiä ohjelmistosuunnittelija tuli ihmiset yrittivät paeta kopioitavan ohjelmoijana, joka kuljetti kielteistä ottaa vähän taitoja ja valmiuksia. Johtuvat rinnastaa insinöörit luontainen tehtäväksi rakennuksen ja teko rakentaa ohjelmiston tyhjästä, se tuntui loogiselta kopioida ihmisiä, jotka rakentaa ohjelmistoa ohjelmistokehittäjiä.

Monet ihmiset väittävät, että ohjelmisto insinöörit käyttävät konsepteja ja ideoita suunnitteluun ja rakentamiseen ohjelmistot; mitä he sanovat, että isn 'T soveltaman ohjelmistojen kehittäjille. Tärkein argumentti tähän on se, että suuri enemmistö ohjelmistokehittäjiä ei onnistunut teknistä tietenkin, ja ovat siten taholle mainittuun konsepteja ja ideoita. Pääosa ohjelmistokehittäjiä ovat valmistuneet tietotekniikan ja vain hyvin harvat ovat tekninen tausta. Vaikka ohjelmisto suunnitteluohjelmat ovat alkaneet näkyä useissa kouluissa, se ei ole vielä maailmanlaajuisesti hyväksytty valmistuneiden kuljettaa otsikko insinööri. tästä huolimatta ohjelmistotuotanto on laajalti suosiotaan ja se näyttää olevan vain ajan kysymys, ennen kuin siitä tulee hyväksytty tekniikan kuria.Loppujen lopuksi tämä on vain sekava taistelua kahden nimet täsmälleen sama työ. Molemmat ovat edelleen huolissaan suunnittelun ohjelmistot, joka täyttää tarpeet loppukäyttäjän kanssa odotetun luotettavuus, nopeus ja hinta.

Yhteenveto:

1. Ohjelmiston kehittäjä on laajemmin hyväksytty termi kuin ohjelmistosuunnittelija