Ero Microsoft Office ja Lotus SymphonyMicrosoft Office vs. Lotus Symphony

Kun se tulee tuottavuuden sviittiä, Microsoft Office on edelleen suurin nimi johtuu suurelta osin Windows on suosituin käyttöjärjestelmä käytössä. Vaikka tämä doesnt 't näyttävät todennäköisesti muuttuvat lähitulevaisuudessa, on olemassa joitakin vaihtoehtoja Microsoft Office. Yksi näistä vaihtoehdoista on Lotus Symphony IBM. Tärkein ero näiden kahden välillä on hinta. Vaikka kopion Microsoft Office maksaa melkoinen huomattava kimpale, Lotus Symphony on täysin ilmainen. Voit vain ladata sen IBM: n ja käyttää sitä maksamatta mitään.

Microsoft Office on ehdottomasti paras puhuttaessa määrää ominaisuuksia, jotka saat. Koska Lotus Symphony on todellakin ilmainen, IBM doesnt 't on yhtä suuri joukkue kuten Microsoft tekee kehittää ohjelmistoja. Vaikka jäljessä ominaisuuksia, Lotus Symphony vielä onnistuu tekemään enemmistö asiakirjatarpeitasi useimmat ihmiset ovat.

Microsoft Office on etulyöntiasema Lotus Symphony ei vain ominaisuuksia, mutta myös sovelluksista. Lotus Symphony sisältää vain olennaiseen; tekstinkäsittely, taulukkolaskenta ja esitys sovelluksissa. Microsoft Office on myös seuraavat mutta lisää sovelluksia muistiinpanojen tekemistä, kaavio, taitto-, projektinhallinta, ja kuvankatseluohjelma. Jotkut näistä lisäsovelluksia voi olla saatavilla alempi paketit kun taas toiset ovat saatavilla vain kalliimpia paketteja.

Kun se tulee käyttöjärjestelmän, jossa voi käyttää joko ohjelmisto, Lotus Symphony on pieni etu. Molemmat ohjelmisto toimisi Microsoft 's Windows ja Apple' s Mac OS, mutta vain Lotus Symphony toimisi Linux-käyttöjärjestelmissä natiivisti. Ainoa tapa saada Microsoft Office toimimaan Linux-alustoille tapahtuu emuloinnin kautta Wine.Lopuksi Lotus Symphony on parempi tuki OpenDocument standardin tiedostomuoto. Microsoft Office for Windows on jo parantanut tuen muoto, mutta Microsoft on vielä lisätä tukea Mac-versiot.

Valitsemalla välillä tulee alas, kuinka paljon haluat kuluttaa ja mitä todella tarvitset. Yksinkertaisissa tekstinkäsittely ja muut asiakirjat työtä, Lotus Symphony voi palvella sinua hyvin ilman kustannuksella. Yrityksille enemmän tarpeita, se on luultavasti sen arvoista viettää Microsoft Office ominaisuuksiin.

Yhteenveto:

1. Lotus Symphony on ilmainen ohjelmisto, kun Microsoft Office isn 't.
2. Microsoft Office on kattavampi kuin Lotus Symphony.
3. Microsoft Office on enemmän sovelluksia kuin Lotus Symphony.