Ero SDK ja IDESDK vs IDE

Jos haluat ottaa puukottaa ohjelmointi, on luultavasti muutamia asioita, sinun täytyy saada ensin. Nämä asiat kuuluvat SDK ja IDE. SDK on hyvin erilainen kuin IDE. SDK tarkoittaa Software Development Kit; tämä on nippu ohjelmisto, sinun luodakseen ohjelmia tietyn ohjelmointikielellä. Sarja sisältää kääntäjiä, debuggereita, dokumentaatiot ja muita tiedostoja, jotka voivat auttaa. Sen sijaan, IDE sanoista integroitu kehitysympäristö, joka tarjoaa käyttöliittymän, joka yhdistää kaikki tarvittavat komponentit tarvitaan ohjelmoinnissa. Voit kirjoittaa ja debug koodin IDE sitten ajaa sitä, koska se pystyy suorittamaan debuggerin ja kääntäjän koodin kanssa.

Varsinainen sisältö SDK vaihdella yhdestä toiseen. Jotkut SDK on oma IDE että voit käyttää oikealla kättelyssä. Joten sinun ei enää tarvitse pelätä yksi. Toisaalta, jotkut SDK eivät sisällä IDE. Voit ladata yhden itse tai käyttää tekstieditoria kirjoittaa koodia. Tämä osoittaa, että IDE ei oikeastaan ​​olennainen osa ohjelmointia. Se vain tekee ohjelmointia helpompaa ja kätevä ohjelmoija. Tämä on toisin kuin SDK, joka on ehdottoman välttämätöntä koodaus ja virheenkorjaus ohjelmaa.

Niille, jotka eivät anna omaa IDE yhdessä SDK, sinulla on vapaus ladata ja asentaa yhteensopiva IDE. Useimmat IDE jotka ovat ladattavissa nykyään työskennellä tai erillisiä versioita eri ohjelmointikieliä. Tämä on melko hyvä, koska voit valita yhden, että olet mukavin kanssa; varsinkin jos 've käyttänyt että IDE ohjelmoinnissa muille alustoille.Sekä SDK ja IDE ovat tärkeitä, jos haluat koodata ohjelmia hyvin ja tehokkaasti. Vaikka jotkut SDK mahdollistaa käytön tekstieditori koodausta, se isn 't todella suositella, koska et uskaltaisi' t on työkaluja, kuten automaattinen ilmoitukset kirjoitusvirheitä ja vastaavat.

Yhteenveto:

SDK sisältää työkalut ohjelmointi taas IDE ainoastaan ​​tarjoaa rajapinnan

Jotkut SDK sisältävät jo IDE

SDK on välttämätöntä ohjelmointi kun IDE on vain valinnainen