Ero NTFS-oikeudet ja jakaa käyttöoikeudetNTFS-oikeudet vs Share Permissions

Käyttöoikeudet ketkä voivat tehdä mitä johon tiedoston tai kansion modernin tiedostojärjestelmän. NTFS tarkoittaa New Technology File System, joka on uusi tiedostojärjestelmä ohjelmiston jättiläinen Microsoft. Suurin ero NTFS ja jako-oikeudet on sijainti henkilö, joka vaikuttaa joko yhdellä. NTFS sovelletaan paikallisille käyttäjille tai jotka on fyysinen pääsy koneeseen. Jaa käyttöoikeudet koskevat vain kansiot ja tiedostot, jotka on jaettu verkkoon. Kun päästä jaettuja kansioita toisella tietokoneella, osuus oikeuksien koskea.

Suojata tietokoneen luvattomalta teloitukset sovelluksia, NTFS sisältyy mahdollisuus evätä toteuttamista sovelluksia. Tämä on erillinen lukea toimintaa ja käyttäjät voivat edelleen lukea tiedostoa, mutta ei suorita sitä. Jaa käyttöoikeudet puuttuu mainittu ohjauslaite toimeenpanevana sovellus ei johtaisi se käynnistää tietokoneen, jossa se on tallennettu. Ainoa tapa estää suorituksen sovellukset jaetussa kansiossa on kieltää lukuhakua ensiksi.

Kun olet asentanut käyttöjärjestelmän, joka käyttää NTFS, kaikki tiedostot ja kansiot ovat NTFS, vaikka suuri enemmistö tiedostot ovat niiden käyttöoikeudet asetettu täyteen hallintaan. Kun ylläpitäjä on luonut uusia tilejä järjestelmään, se on vain ajan kysymys, muokkaamalla käyttöoikeudet, jotka ovat jo olemassa. On juuri asennettu käyttöjärjestelmä, ei osakkeita määritellään ja siksi ei ole osuutta oikeuksia ole. Käyttäjät tarvitsevat jakamaan kansioita ennen kuin ne voivat määrittää käyttöoikeuksia, jotka ohjaavat osuus. Jopa silloin, kun perustaa vain muutamia kansiot ja tiedostot jaetaan verkossa, kun taas useimmat pidetään yksityisinä.

NTFS ja jakaa oikeudet ovat erittäin tärkeitä varmistettaessa tietokoneen ja tiedostojen sisältämien. Nämä kaksi työtä käsi kädessä ja käyttäjien ei tarvitse valita yksi yli muiden, kun pohditaan, miten turvata tiedostoja. Käyttäen sekä lupa tyyppejä pitäisi antaa käyttäjälle enemmän valvontaa, kuka saa tehdä mitä ja pois mainitun tietokoneen.Yhteenveto:

NTFS sovelletaan käyttäjille, jotka paikallisesti käyttävät konetta osuus oikeuksien koskea vain käyttäjille, jotka etäkäyttää laitteen etäpäätteen

NTFS voi hallita, onko käyttäjä tai ryhmä pystyy toteuttamaan ohjelmia, kun osuus käyttöoikeudet eivät