Ero sanakirja ja Hash pöydän
Sanakirja vs Hash table

Sanakirjat ovat aakkosjärjestyksessä lähteitä sanoja kielestä tarjoaa määritelmistä, ääntämiset ja kirjoitusasuja. ? Jotkut sanakirjat ovat syvällisempää kuin toiset, jotka tarjoavat muita tietoja näistä sanoista. ? Hash taulukot ovat indeksejä arvojen, missä avain on käännetty toiseen arvo edustaa sitä. ? Molemmat voivat olla menetelmät tallennus ja haku, mutta on eroja, jotka voivat tehdä jokainen paremmin, tarpeiden perusteella yksittäisten etsivät tätä tietoa.

Ensimmäiset sanakirjat perustettiin noin vuonna 2300 eKr, Syyriasta. ? Sittemmin useimmat kielet ovat muodostaneet omia versioitaan sanakirjoja, jokainen perustuu noin sanoja käytetään niiden kielellä. ? Nykyisin yleisin Englanti sanakirja käytössä on Webster 's Englanti sanakirja, yksi laajimmin julkaistuja kirjoja.? Hash pöydät ovat käytössä erityisesti tietojenkäsittelytieteen maailmassa, missä numeeriset arvot ovat usein helpompi tehdä tietokantoihin. -A avainta käytetään funktiona, jotta indeksin tahansa joukko tietoja.? Vaikka hash taulukot ovat uudempaa keksintö niitä käytetään laajasti nykyään ohjelmointikieliä.

Sanakirjat ovat hyödyllisiä, koska ne tarjoavat erilaisia ​​tietoja kerran sana on löytynyt. ? On sanastojen ääntäminen apua, ja useita määritelmiä saman sanan (tietyissä tapauksissa). ? Nuorena, sanakirja kerrotaan olevan ensisijainen lähde talteen kieli tietoa, hash taulukot ovat tyypillisesti vain opetetaan erikoiskursseja. Koska sanakirjan nähdään usein helpompi tapa löytää tietoa, hash taulukot ovat tyypillisesti käytetään vain alan tietotekniikkaa. ? Jotkut uskovat, että koska sanakirjat alphabetized ja saatavilla sekä kirjoina ja Internetissä että hash taulukot ei hyödynnetä läheskään niin paljon. ? Kuitenkin yksi tärkeimmistä etuja käyttämällä hash taulukoita on nopeampi saatavuus halutut tiedot. ? On tärkeää, että voidakseen kääntää hajautustaulua että keskeinen säilyy, muuten ei välttämättä ole tapa ymmärtää tietojen sisällä. ? Tekijöille hyvä hash table on luotava hyvät toiminnot estämiseksi toistuvia toimintoja eri näppäimet, on olemassa monia tekniikoita, joita käytetään auttaa estämään ns törmäyksiä.Sanakirjat ja hash taulukot ovat eri tapoja kommunikoida tietyn kielen. ? Molempia käyttää eri tavoin, ja ne sopivat eri tarkoituksiin.

Yhteenveto

Sanakirjat ovat aakkosjärjestyksessä lähteitä määritelmät sanoista tahansa kieltä. ? Hash-taulukko on arvo indeksi luodaan, kun sanat annetaan tietty arvo edustaa tätä sanaa.

Yleisin sanakirja käytössä on Webster 's Englanti sanakirja.? Hash taulukot ovat ominaisia ​​tietokoneeseen liittyvää teknologiaa, käytetään ohjelmointikieliä.

Sanakirjat ovat helpompi useimmat ihmiset käyttävät. ? Hash taulukot pidetään nopeampi tapa säilyttää joukko haettavissa tietojen tietotekniikkaa varten.