Ero RPC ja RMIRPC vs RMI

RPC (Remote Procedure Call) ja RMI (Remote Method Invocation) ovat kaksi tapaa, joiden avulla käyttäjä voi kutsua tai soita prosesseja, jotka tulevat toimimaan eri tietokone yksi käyttäjä käyttää. Tärkein ero näiden kahden välillä on lähestymistapa tai paradigma käytetty. RMI käyttää olio paradigma, jossa käyttäjä haluaa tietää objektin ja menetelmä esineen hän tarvitsee turvautua. Vertailun vuoksi RPC isn 't olio ja doesnt 't käsitellä esineitä. Pikemminkin se vaatii erityisiä aliohjelmia, jotka ovat jo.

RPC on suhteellisen vanha protokolla, joka perustuu C-kielellä, mikä perivät sen paradigma. RPC, saat aliohjemaa joka näyttää melko paljon kuin paikallinen puhelu. RPC käsittelee monimutkaisuuden kanssa kulkee puhelun paikallisen etätietokoneeseen. RMI ei aivan sama asia; käsittely monimutkaisia ​​kulkee pitkin vetoaminen paikallisesta etätietokoneeseen. Mutta sen sijaan kulkee menettelyyn puhelun, RMI kulkee viittaus objekti ja menetelmä, jota kutsutaan. RMI kehitettiin Java ja käyttää sen virtuaalikone. Sen käyttö on siis yksinomaan Java-sovelluksia soitosta menetelmiä etätietokoneisiin.

Lopulta RPC ja RMI ovat vain kaksi keino saavuttaa täsmälleen sama asia. Se kaikki tulee alas, mitä kieltä käytät ja mitä paradigman olet tottunut. Käyttämällä olio RMI on parempi lähestymistapa näiden kahden, varsinkin suurempien ohjelmien se tarjoaa puhtaamman koodin joka on helpompi jäljittää kun jotain menee pieleen. Käyttö RPC on edelleen laajalti hyväksytty, erityisesti silloin, kun jokin vaihtoehtoinen kauko menettelyyn protokollat ​​eivät ole vaihtoehto.Yhteenveto:

1. RMI on olio taas RPC isn 't
2. RPC on C emäksiä kun RMI on Java vain
3. RMI vetoaa menetelmien avulla RPC vetoaa toimintoja