Ero JVM ja JREJVM vs JRE

Java on korkean tason ohjelmointikieli, joka on ainutlaatuinen siinä mielessä, että ohjelmat kirjoitettu voidaan toteuttaa lähes millä tahansa alustalla. Mutta ennen kuin voit suorittaa ohjelman tietokoneeseen, sinun täytyy asentaa tiettyjä ohjelmistoja; jotkut ihmiset kutsuvat sitä JVM, kun taas toiset käyttävät JRE. Vaikka useimmat ihmiset viittaavat sama asia, on olemassa tiettyjä eroja JVM ja JRE. JVM on itse sovellus, joka on osa JRE. Aja sovellus, tarvitset JRE, joka sisältää JVM.

JVM sanoista Java Virtual Machine ja se luo virtuaalisen tietokoneen, joka ymmärtää koodin, jolla Java-ohjelmia on kirjoitettu. Java-ohjelmia Aren 'T kirjoitettu OS erityisellä tavalla. Tämä antaa sille mahdollisuuden käyttää millä tahansa alustalla, mutta vaatii käyttö JVM periaatteessa kääntää komentoja Java bytecode erityisiin konekielelle.

Ei kaikki tarvitsemat kaikki ohjelmat ovat sisällä JVM. Jotkut huoneet sijaitsevat mitä kutsutaan pakettiluokista. Paketit kuten AWT, Swing, lang, ja monet muut tarjoavat monimutkaisempi valmiuksia JVM. Kun yhdistää kaikki nämä tukitiedostoja yhdessä JVM, joka on mitä 's kutsutaan JRE tai Java Runtime Environment. Yksinkertaisesti esitettynä, JRE on yhdistelmä JVM ja monet tukevat tiedostoja, kuten paketteja, jotka tarjoavat ympäristöön, josta Java-ohjelma voi ajaa.Koska loppukäyttäjä isn 't todennäköisesti muokata tai luoda Java-sovelluksia, JRE ei sisällä liittyvät tiedostot koodausta, tarkkailun ja virheenkorjaus Java-sovelluksia, kaikki, joka sijaitsee toisen Java ohjelmistopaketti. Tämä minimoi koon JRE helpottaa ja nopeuttaa useimmille käyttäjät voivat ladata ja asentaa JRE. Jokainen ohjelmistoalusta (eli Windows, Linux, Mac) on oma JRE ja JVM, mikä vain työstää sitä eikä mihinkään muuhun. Joten kannattaa olla tietoinen lataamalla erityinen JRE OS että olet. Jokainen JRE versio olisi aina sisällä sen täydentävän JVM joten ei ole epäilystäkään siitä saada väärän JVM.

Yhteenveto:

1. JVM on vain yksi osa JRE