Ero NTFS ja NTFS NopeaNtfs vs ntfs Lyhyt
Kun asennat uuden käyttöjärjestelmän, käyttäjät kohtaavat usein valinta NTFS tai NTFS Lyhyt alustusta asemaan. Yleensä molemmat vaihtoehdot toimisi yhtä hyvin kuin muut. Joten ei ole oikeastaan ​​mitään syytä huoleen täällä. Suurin ero näiden kahden välillä on aika kestäisi loppuun. On sanomattakin selvää, NTFS Lyhyt päättyisi paljon nopeammin kuin NTFS. Ero aika on jopa laajempi asemissa on erittäin suuri kapasiteetti.

Ensisijainen syy tähän aukko aika on, että NTFS Lyhyt yksinkertaisesti ohittaa tiettyjä vaiheita, joita ottanut NTFS koska se ei useinkaan tarvita. Valitsemalla NTFS merkitsisi, että poistetaan kaikki tiedostot asemaan, sitten tarkkailun osat ajaa vahingoista, jotta nämä alueet voidaan välttää käyttöjärjestelmä. Tämä minimoi tietojen menetyksen ja tiedostojen corruptions. NTFS Nopea ei suorita tätä tarkastusta, joka voi kestää suuren määrän aikaa.

Koska NTFS nopeasti hyppii tarkkailun levy, on mahdollista, että joitakin vaurioita alueita voitaisiin käyttää. Tästä syystä on suositeltavaa käyttää NTFS tuoretta asemia, joita ei ole alustettu ennen, vaikka se on hyvin todennäköistä, että ei vaurioitunut alue olemassa. NTFS on myös suositeltavaa vanhemmille asemia, jotka ovat olleet käytössä huomattavan aikajänteellä, mutta ei ole tarkistettu tai formatoidaan. NTFS Pika on hyvin hyväksyttävä asemille, jotka on alustettu NTFS ei niin kaukaisessa menneisyydessä. Jos rutiininomaisesti tehdä levyyn tarkastuksia, se on myös suositeltavaa valita NTFS nopeasti kuin levyn tarkistus ei todennäköisesti näy uusia vikoja.Niille, jotka haluavat asennus loppuun paljon nopeammin, mutta silti haluavat säilyttää hyödyt valita NTFS, on tapa saavuttaa tämä. Kun asennus on valmis, kun valitaan NTFS nopeasti, voit sitten manuaalisesti suorittaa levyn tarkistuksen suorittamalla chkdsk apuohjelma, joka tarjoaa Windows. Se kestää jonkin aikaa, mutta ainakin voit jättää sen käynnissä, eikä tarvitse odotella sen valmistumista.

Yhteenveto:
NTFS usein kestää paljon kauemmin kuin NTFS Lyhyt
NTFS poistaa kaikki tiedostot ja tarkistaa levylle kun NTFS vain poistaa tiedostot