Ero iPhoto-albumi ja Smart-albumiiPhoto albumi Vs. Smart-albumi

iPhoto on suosittu käytetyn ohjelmiston Apple tietokoneita. Käyttöliittymä on hyvin intuitiivinen ja se on käyttäjäystävällinen sovellus, jonka avulla käyttäjä voi helposti muokata ja järjestää tallennettuja digitaalisia kuvia ja kuvia. Vaikka se on erittäin helppo käyttää, se ei tarjoa yhtä paljon ominaisuuksia kuin omistettu ohjelma kuvaeditointia ja manipulointia. Yksi käytetty ominaisuuksia iPhoto hakemuksen luo albumeja helposti kokoaminen ja hakemista kuvia iPhotosta tapahtumista. Käyttäjä voi ottaa tämän askeleen pidemmälle hyödyntämällä Smart-albumi-toiminto. On olemassa muutamia eroja iPhoto 's standardi albumeita ja Smart-albumi ominaisuuksia.

iPhoto on itse asiassa yksi sovelluksista löytyy iLife joka on saatavilla Macintosh-tietokoneissa. Tämä sovellus sallii käyttäjän ladata kuvia yhteensopivasta laitteesta, kuten digitaalinen kamera, iPhone, muut mediat, kuten USB-portti, CD, sekä suoraan internetistä. IPhoto sovellus pystyy käyttämään eniten kuvaformaatteja saatavilla, kuten JPEG ja Adobe 's kuvaformaatteja kuten png ja PSD. Sieltä käyttäjä voi sitten järjestää näitä kuvia otetaan' tapahtumia '. IPhoto tapahtuma toimii pääasiallisena ryhmittymän varten kuvasarjan ladataan tiettynä ajankohtana. Tämä kun iPhoto-albumin voidaan luoda.

IPhoto-albumin avulla käyttäjä voi tehdä sen helpompi löytää ja käyttää siihen liittyviä kuvia. Esimerkiksi käyttäjä voi olla ladattuja kuvia käytettäväksi heidän omat sivut eri päivinä ja aikoina, mikä luo erilaisia ​​tapahtumia kullekin. Käyttäjä voi sitten luoda albumin napsauttamalla 'Uusi albumi' -komennolla. Näin luo tyhjän albumin että lukija voi nimetä sen mitä he haluavat (let 's sanoa Oma sivusto varten tämän keskustelun). Käyttäjä voi sitten valita kuvat, jotka hän haluaa tapahtumista. Vain vetää ja pudottaa näitä kuvia ja voila! Levy on nyt täynnä mainittujen kuvien. käyttäjä voi lisäksi määritellä sisällön arvosanat ja avainsanoja.

Luominen älykäs albumi vie hieman enemmän aikaa, mutta se ei tee siitä tehokkaampaa luokittelua ja kokoamiseen liittyviä kuvia. Smart albumit ovat paljon monipuolisempia kuin käyttäjä voi määrittää ehdot, jotka jatkuvasti seurata muutoksia iPhoto-kirjaston ja tapahtumia. Smart-albumi on valittu tarjoamat vaihtoehdot iPhoto käyttöliittymä (vain hieman alle aiemmin mainittu 'Uusi albumi' -komennolla). Kun tämä on tehty, uusi näyttö vedetään ylös, että kysyy käyttäjältä olosuhteet, että Smart-albumi seuraa ja käyttää kokoamiseen kuvia. Käyttäjä voi määritellä tietyn tekstin, kuvauksia, päivämäärät, tapahtumat, tiedostojen nimet, avainsanat, luokitukset, otsikko, vaikka kameran tyypin käytetty tai kuvan tilan (flash, valotusaika, jne).

Kun olet valinnut mitä ehtolauseet Smart-albumi tunnistaa, käyttäjää kehotetaan sitten valita, mitä ehtoja perustuen nämä lausunnot, joita dynaamisesti valvoo järjestelmää. Esimerkiksi käyttäjä voisi määritellä ehdon kuin 'avainsana' sitten kunnossa kuin 'sisältää' ja sitten tankata linjan sanalla 'sivusto'. Jälkeenpäin tahansa kuvan tämännimisen automaattisesti koottu Smart-albumi sen luomisen jälkeen ja seuraa jatkuvasti uusia kuvia, jotka 'avainsana'! Lisäksi se voidaan monistaa, jos on taipumus luoda useita albumeja kanssa samassa kunnossa ja voit muokata ehtoja muuttaa kriteereitä. Kun tekee jälkimmäisen sisältö Smart albumin muuttuu vastaavasti.

Yksi asia, että käyttäjän pitäisi muistaa kuitenkin on, että sekä iPhoto-albumi ja Smart-albumi don 't ovat todellisia kuvia niiden kansioita kuvien jäävät Tapahtumat. IPhoto-albumi ja Smart-albumi vain käyttäjä voi avata ja koota näitä kuvia helpommin ja tehokkaammin.

Yhteenveto:1.

iPhoto Albumit antaa käyttäjän asettaa erotteluja varten kansion kuvien avainsanoja ja luokitukset; Smart-albumi voi käyttää näitä ehtoja seurata ja koota kuvia.

2.

iPhoto-albumit antaa käyttäjän vetää ja koota kuvia tapahtumista ja lisätä käsin eroja; iPhoto Smart albumeita antaa käyttäjän asettaa ehtoja automaattisesti samaa.

3.