Ero iPad 2 ja Dell Streak 7Apple iPad 2 vs Dell Streak 7

Tabletit on tullut uusia villitys, ja se 'sa on hankinta kaikille Asiantuntijat ja fashionistas. Selkeä markkinajohtaja tableteissa on iPad 2, mutta ei ole pulaa haastajien lukien Streak 7 Delliltä. Suurin ero iPad 2 ja Streak 7 on niiden koko. iPad 2 on huomattavasti suurempi, urheilu 9,7 tuuman näyttö verrattuna 7-tuumainen näyttö Streak 7. Koska näyttö sanelee kokoa laitteen, Streak 7 on myös pienempi ja paljon enemmän kannettavia kuin iPad 2.

Sen lisäksi koko, on myös suuri ero, kun se tulee käyttöjärjestelmän. IPad 2 ilmeisesti toimii IOS käyttöjärjestelmän samalla Streak 7 käyttää Android, joka näyttää olevan käyttöjärjestelmän valinta älypuhelimien ja tablet-koneet, jotka ovat haastavia Apple 'määräävää asemaa. Ainoa ero näiden kahden käyttöjärjestelmiä, että useimmat ihmiset huomaavat on rajapinta, joka on kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Kun se tulee laitteiston, on olemassa pari suuria eroja. Ensimmäinen ja tärkein on hyvin underwhelming kamerat iPad 2. Vaikka Streak 7 on 5 megapikselin kamera takana kuten useimmat älypuhelimet tehdä, iPad 2 on erittäin pieni 0,7 megapikselin kamera. IPad 2 Kamera on juuri tarpeeksi ampua 720p videota, jonka Streak 7 on myös kykenevä, mutta on erittäin puutteellisia, kun se tulee ammunta still. Toissijainen kamera iPad 2 on myös pienempi resoluutio, mutta se on paljon vähemmän tärkeä kuin ensisijainen kamera.Toinen ero laitteisto on muistia. IPad 2 tulee eri versiot 16, 32, ja 64 Gt: n sisäinen muisti. Kannattaa valita viisaasti, vaikka, kuten et voi päivittää muistia iPad 2. Toisaalta, Streak 7 on minimaalinen 16GB sisäinen muisti, mutta muistikorttipaikka mahdollistaa käytön muistikorttia, jonka suurin muisti 32GB.

Yhteenveto:

IPad 2 on paljon suurempi kuin Streak 7.
IPad 2 toimii iOS kun Streak 7 toimii Android.
Streak 7 on kaksiytimisiä kun taas iPad 2 doesnt 't.
Streak 7 on parempi kameroita kuin iPad 2.