Ero Eclipse ja MyEclipseEclipse vs MyEclipse

Eclipse ja MyEclipse ovat hieman samanlainen ensimmäisessä ottaa. Kuitenkin, kun saat käyttää sitä useammin, huomaat, että ne ovat täysin erilaisia. Eclipse plug-in merkitsee arkkitehtoninen malli luoda sovelluksen osille. Se on laajennettavissa alusta käytetään luoda IDE. Lisäksi se on antanut ydin palveluita ohjaamiseksi pakkaus työkaluja yhdessä tukemaan ohjelmointitehtäviä. On työkalu rakentajat, jotka edistävät Eclipse. Ne ovat yhteisiä käärimällä niiden työkaluja kytkettävien komponenttien. Tämä noudattaa alustan. Myös perus mekanismi venyvyys on tuomat uudet laajennukset uudessa käsittely elementtejä laajennuksia jo olemassa. Huolimatta siitä, että se keskittyy rakennuksen IDE, sen käsitteet ja vaikutuksista tukevat yleistä mallia keksimään sovelluksen eri osista luoma eri yrityksissä.

Mitä tulee MyEclipse yritykselle työpöytään, se on monipuolinen alusta ja suuryritysluokan plug-in. Se on työkalu sopii kehittää sovelluksia ja järjestelmiä, jotka tukevat koko elinkaaren sovelluskehitys. MyEclipse on niin paljon tarjottavaa. Se on läpäissyt avoimen alan standardeja, ja se jopa uudelleen hinnoittelua ohjelmiston tuki, ja toimitus irrotusjaksoilla. Se on luonut täydellisen hakemuksen kehitysympäristö J2EE WEB, XML, UML ja tietokantoja. Paitsi, että se on kaikkein kattavan valikoiman sovelluspalvelin liittimien yli 25 kohde ympäristöissä. Se on kyky optimoida kehittämisen, käyttöönoton testaus, ja jopa siirrettävyys.

Eclipse plug-in malli on pääasiassa osittain antaa tietyn tyyppistä palvelua sisälle yhteydessä Eclipse työpöydällä. Merkityksessä 'komponentti' tässä tarkoittaisi esine, joka on määritetty järjestelmään tiettynä käyttöönoton ajan. Runtime Eclipse antaa infrastruktuuri tarvittavaa tukea aktivoida ja käyttää joukko laajennuksia työskentelee käsi kädessä. Tämä on välttämätöntä, jotta siellä 'sa saumaton ympäristö toiminnan kehittämiseen. Kuten Eclipse kestää instanssi, plug-in on kytkettävä instanssi joitakin plug-in runtime luokan tai useampi yleisesti tunnettu plug luokassa. plug-in class luo tarvittavat määritykset ja hallinnon tuki. laajennus luokassa on sitten laajentaa org.eclipse.core.runtime. Tämä on abstrakti luokka, joka voi tuottaa tilat hallinta laajennuksia. plug-in asennus liittyisi laajennuskansioon jossa näet yksittäisiä laajennuksia siihen. Tällaisia ​​laajennuksia mahdu XML tiedoston tyypin. Näin tiedoston tiedottaa Eclipse runtime mitä laajennuksia tarvitse aktivoida.MyEclipse malli toimii tarjoamalla käyttäjille monipuolisuutta valita tekniikkaa tarvitaan kaikkiin käyttökohteisiin tason. Se tarjoaa myös valinnaisia ​​tekniikka nippuja ja pääsyn nopeus malleja sukupolven koodien ja lisäämällä kolmannen osapuolen kaupallisia. Se on myös OSS välineet jatkokehitykseen. Mitä enemmän on, että parannus kehittäjä toimintaa. Se lisää teidän Eclipse kokemus tarjoamalla sinulle Java EE / J2EE tietokantaan ja rikkaat-client kehitysympäristö. Työpöydän on myös upotettu Tomcat-palvelimen antaa sinulle mahdollisuuden saada hiekkalaatikko. RAD, UML, POJOs, Web 2. 0 on myös sinulle. MyEclipse on maksimoitu sen mahdollisuuksia tehokkaasti antaa sinulle tarvittavat työkalut minkä kokoiselle kehittämishanke. Se voi olla peräisin yrityksen yhdestä suurimmista monikansallisten yritysten. Se on uskottava ohjelmistokehityksen työkalu, jota niin monet eliitti yritykset, kuten IBM, United Airlines, Glaxo Smith Kline, ja jopa Euroopan parlamentissa.

Yhteenveto:

1. Eclipse on plug-in arkkitehtoninen kuvio. MyEclipse on monipuolinen alustan ohjelmistokehityksen sovellus.
2. Eclipse on osa yhteydessä Eclipse työpöydällä. Plug-in konfiguroi järjestelmään tietyllä suorituksen.