Ero Verkkosivujen ja Web ApplicationVerkkosivu vs Web Application

Kynnyksellä Internetissä johti keksintö uusia termejä, joita käytetään yksinomaan viittaamaan asioita, joita voit tehdä tai saada Internetistä. Sivusto on yksi ensimmäisistä ja sitä käytetään viittaamaan paikkaan, joka isännöi useita sivuja, jotka ovat usein samasta aiheesta. Sivuille päästään käyttämällä URL (Uniform Resource Locator). Toisaalta, web-sovellus on termi, jota käytetään tunnistamaan ohjelma tai sovellus, joka ajetaan ja käytetään erillisiin tietokoneisiin.

Web-sovellus voi esiintyä internetissä tai lähiverkossa verkossa, intranet, VPN, muun muassa. Kun web-sovellus on saatavilla Internetissä, se on usein isännöi erillisenä verkkosivuston sivun. Sivusto voi sisältää myös muita materiaaleja, joita ei käytetä web sovellus mutta liittyvät usein mitä web-sovellus tekee.

Verraten, web-sovellus on enemmän voimavaroja kuin sivusto, joka ei sisällä web-sovellus. Riippuen ja tavoite web-sovellus, se tarvitsee käsitellä tietoja se saa sekä pääsyn tietokantoihin. Vaikka jotkut monimutkaisempia sivustoja voi olla niin paljon resursseja, useimmat eivät. Tämä johtuu siitä, että useimmat sivustot yksinkertaisesti näyttää tietoja, jotka ovat staattisia ja ei päivitetä kovin usein.

Sama pätee myös silloin, kun kyse on vaikeaa luoda sivuston tai web-sovellus. Staattinen sivustot voidaan koodata niin kauan kuin tiedät HTML (Hypertext Markup Language). Jossa web-sovelluksia, se ei riitä tietää HTML, osa, joka tekee siitä hakemuksen koodataan vaikeampi kieli, joka on sukua ohjelmointikieliä. Luettelo kielistä kuuluu Java, JavaScript, DHTML, Silverlight, PHP, ja AJAX. On myös tarpeen tietää kahta tai useampaa näistä kielistä, jotta voidaan toteuttaa palvelinpuolen skriptejä, käsittelee tiedot ja asiakkaan puolella skriptejä että alustat tiedot näytöllä.

Yhteenveto:1. sivusto on kokoelma web-sivuja saman paikkaan, kun web-sovellus on eräänlainen sovellus, joka isännöi verkon kautta

2. Web-sovellus on usein käsiksi tietyllä sivustolla

3. Web-sovellus on usein paljon enemmän laskentatehoa kuin useimmat sivustot