Ero FLV ja FLAFLV vs FLA

FLV ja FLA kaksi tiedostopäätteet, jotka liittyvät Adobe 's Flash. Tärkein ero näiden kahden välillä on, jos ne esiintyvät koko luomassa Flash tiedostoja verkossa. FLA on asiakirja laajennus käytetään luot Flash tiedosto. FLA on huomioitu vain Flash-ohjelmisto ja säilyttää kaikki muutokset. vertailun FLV on lopputuote, joka on valmis julkaistavaksi verkossa. Se on streaming videon muodossa, jota käyttävät useat online-video-sivustot, kuten YouTube tarjota streaming sisältöä käyttäjille.

Kokonsa, FLV on pienempi kahdesta. Tämä johtuu siitä, FLA on tarve säilyttää kaikki siihen liittyvät resurssit niin, ettei tarpeettomia menetys tapahtuu ennen julkaisemista lopputuotteeseen. FLV on optimoitu niin, että on olemassa kohtuullinen tasapaino laadun ja koon. Tiedostoja, jotka ovat liian suuria eivät ole optimaalisia verkossa näytöt, koska se kestää kauan ladata ja todennäköisesti aiheuttaa soittimeen pysähtyä ja puskurin keskellä tai useita pisteitä videon.

Koska työ tiedoston, se on selvää, että FLA on muokattavissa. Voit tehdä määrällisiä muutoksia tiedostoon tai poistaa joitakin muutoksia ja ne ei olisi mitään jäljellä vaikutusta tiedostoa. Toisaalta, FLV ei enää muokata samassa mielessä kuin FLA. Jos 've lisätty tiettyjä asioita, kuten ponnahdusikkunoita videovirran ja viedä sen FLV, ne pop-up olisi siellä ja poistaa ne jättäisi tyhjiön kuva, joka on korjattava.Koska FLV on tarkoitettu videoiden suoratoisto, sen sisältö on melko rajallinen yksinkertaisesti ääntä ja videota. Toisaalta, FLA ei ole samaa rajoitusta kuin sitä käytetään myös luoda SWF-tiedostoja, jotka voivat sisältää animaatioita, interaktiivisia valikoita, ja on jopa käytetään online-pelaamista. FLA-tiedostot voivat sisältää video-, audio-, kuvia ja muita resursseja sekä scripting miten muut resurssit on käytettävä.

Yhteenveto:

1. FLA on työasiakirja kun FLV on lopputuote.
2. FLV on streaming video muodossa, kun taas FLA on muoto Flash-ohjelmisto.
3. FLV on usein pienempi kuin FLA.
4. FLA on muokattava, kun FLV ei ole.