Ero Vostro ja InspironVostro vs Inspiron

Dell on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja ne ovat tarjonneet tietokoneita vain noin joka paikkansa markkinoilla. Kaksi riviä Dell tietokoneet ovat Vostro ja Inspiron. Suurin ero näiden kahden välillä on joka markkinasegmentti ne pyrkivät palvelemaan. Vostro on tarkoitettu pienten yritysten markkinoilla edullinen vielä luotettava Computing Platform. Vertailun vuoksi Inspiron tietokoneiden markkinoidaan kohti kotikäyttäjille, jotka ovat hyvin erilaisia ​​tarpeita.

Vaikka molemmat linjat on monia malleja, joista valita, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia eri hinnoittelu pistettä, on olemassa yleinen suuntaus. Vostro tietokoneet ovat yleensä edullisempia kuin Inspirons. Tämä on hyvä pienille yrityksille, jotka ovat vähän rahoitusta, koska ne voivat saada parhaan bang niiden buck; varsinkin käynnistyksen yrityksessä, jossa kustannukset ovat paljon suuremmat kuin tulot.

Jotta voitaisiin vähentää kustannuksia Vostro tietokoneiden, Dell on päättänyt leikata joitakin asioita. Ensinnäkin, sinun ei tarvitse niin paljon värivaihtoehtoja. Värit eivät ole vain maalattu, ja jokainen väri vaihtoehto vaatii tietyn valmistus ajaa nämä osat. Ottavat vähemmän värivaihtoehtoa tarkoittaa, että Dell doesnt 't tarvitse tuottaa niin paljon.

Toinen merkittävä ero on minimaalinen ohjelmisto, joka on valmiiksi asennettu Vostros. Inspirons on paljon ohjelmistoja esiasennettuna muka helpottaa käyttäjille. Vaikka tavalliset käyttäjät voivat esimerkiksi niitä, monet jo omia ohjelmistoja, että he haluavat asentaa pikemminkin kuin jo asennettu. Tämän vuoksi se on ollut yleinen käytäntö soittaa esiasennettu ohjelmisto bloatware kuin ne vain vievät tilaa ja areena 'T hyödyllistä käyttäjälle.Yksi tapa, että Dell onnistuu alentaa hintaa pisteen Vostro tietokoneissa on sisällyttämällä lyhyempi teknisen tuen kesto kanssa paketin. Ne, jotka ovat joitakin tietokoneen osaamista voi vain ratkaista ongelma itse taas ne, joilla on useita tietokoneita olisi todennäköisesti hyötyä tilaamalla eri tukijärjestelmä sijaan saada laajennettu tekninen tuki jokaisen tietokoneen. Kotikäyttäjille, jotka ovat kohteena Inspiron, ovat todennäköisesti tarvitsee teknistä tukea Delliltä. Mutta jos haluat, voit silti ostaa laajennettu tuki Vostro Dell add-on.

Yhteenveto:

1. Vostro on tarkoitettu pienille yrityksille, kun Inspiron on tarkoitettu kotikäyttäjille.
2. Vostro tietokoneet ovat edullisempia kuin Inspiron tietokoneisiin.
3. Vostro on vähemmän värivaihtoehtoa kuin Inspiron.
4. Vostro on vähemmän esiasennettu ohjelmisto kuin Inspiron.