Ero Microsoft Exchange 2010 Enterprise ja StandardMicrosoft Exchange 2010 Enterprise vs Standard

Microsoft Exchange 2010 on uusin versio Exchange ohjelmiston. Sen päätarkoitus on käsittely yritys 's messaging tarpeet, kuten sähköpostit ja vastaajaviestejä, sekä antaa johdolle työkaluja kuten kalenteri-, yhteystietoja ja tehtäviä. Se koostuu kahdesta osasta: palvelin pitää hallussaan ja hoitaa kaikki tiedot, ja asiakkaan tietoihin tutustuminen tallennetaan palvelimelle. on olemassa kahdenlaisia ​​versioita Exchange 2010, jotka on tehty, jotka sopivat erilaisiin talousarvioihin; Standard-versio ja Enterprise yksi, jokaisella on selviä eroja asiakkaan ja palvelimen.

Sillä Exchange Server 2010, on vain yksi ero, ja että on erilaisia ​​tietokantoja voidaan käyttää. Standard-versio sallii enintään viisi tietokantoja, joiden pitäisi riittää useimmille pienille ja keskisuurille yrityksille. Vertailun vuoksi Enterprise versio mahtuu yhteensä 100 tietokantojen suuremmille yrityksille suurempia tarpeita.

Asiakkaan puolella on todella toisistaan ​​siten, Client Access License, joka tunnetaan paremmin sen lyhenne CAL. Getting eri CAL vaikuttaa ominaisuuksia, jotka voit itse saada. Esimerkiksi Standard versio Exchange 2010 CAL vain saa perustiedot politiikkaa, kun se tulee ActiveSync Mobile Management kun Enterprise CAL saa kehittyneitä politiikkaa.

Toinen alue, jossa kaksi eroavat on messaging. Enterprise CAL saa unified messaging -järjestelmä, kun taas Standard CAL doesn 't. Enterprise CAL saa myös hyötyä puhepostit, jonka pitäisi olla helpompaa ja luonnollisempaa useimmille ihmisille kuin kirjoittamalla ulos sähköpostia. Enterprise CAL myös avulla käyttäjä selata ja etsiä läpi useita postilaatikoita, jotta viestit voidaan löytää helpommin. ja lopuksi, tietosuoja ja valvonta palvelut ovat saatavilla vain alle Enterprise CAL.On syytä huomata, että CAL for Exchange ei ole kuin lisenssejä muita ohjelmia, jossa saat yhden tai toisella. Jos haluat saada Standard CAL vain, voit tehdä niin. Mutta jos haluat Enterprise CAL, voit myös täytyy saada Standard CAL.

Yhteenveto:

1. On eroja Enterprise ja Standard sekä palvelimen ja asiakkaan.
2. Exchange Server Enterprise 2010 mahtuu jopa 100 tietokantoihin Standard mahtuu vain 5.
3. Standard Exchange 2010 CAL antaa vain perustiedot synkronointia politiikkaa samalla Enterprise tarjoaa edistyksellisiä politiikkaa.
4. Laitos Exchange 2010 CAL on unified messaging ja puhelinvastaaja, kun Standard doesnt 't.