Ero Nokia N8 ja T-Mobile G2Nokia N8 vs T-Mobile G2

T-Mobile G2 on päivitys G1 että T-Mobile ja Google työskennellyt. Se on yksi niistä puhelimista, jotka osoittivat, miten Android voi kilpailla älypuhelinten markkinoilla. N8 on Nokian 's yritetään torjuttava niiden vuotavan markkinaosuus. Tärkein ero näiden kahden välillä on käyttöjärjestelmä sekä puhelimissa urheilu suhteellisen uusia. Google' s Android on vain pari vuotta sen vyö, mutta on osoittanut paljon lupauksen ja edistystä. Vaikka Symbian on ollut alkuajoista älypuhelinten, se on melko vanha ja Symbian ^ 3 on enemmän kuin uusi käyttöjärjestelmä kirjoitettu maasta ylös. Tässä suhteessa näyttää siltä, ​​että N8 'Symbian ^ 3 on häviäjien kanssa. Varsinkin Nokia kumppanina Microsoft ja hyväksymisessä Windows Phone 7-käyttöjärjestelmä.

G2 on liukusäädintä ominaisuuksia maisema näppäimistö alla kun N8 on candybar joka perustuu täysin pehmeä näppäimistö. G2-näppäimistö on yksi parhaista koskettimia puhelimen ja kirjoittamalla se on yksinkertaisesti nopeasti ja helposti. Näyttö puuttuu näkövammaisille palautetta todellisten napit, niin kirjoittamalla ruudulla on jotain sinun täytyy tottua. Puhuminen näytön, G2 on isompi näyttö on kaksi. Ottaa 3. 7 tuuman näytöllä verrattuna 3. 5 tuuman näyttö N8. Sama pätee resoluutio kuin G2 on 480.800 pikseliä N8 's 360640. N8 voitot pistettä tosin käyttää gorilla lasi suojaamaan näyttöä.

On valtava ero kahden kun se tulee sisäiseen muistiin. N8 tulee 16 gigatavun muistilla, kun taas G2 on vain 4GB. Jälkimmäinen tulee 8GB microSD-kortti kuitenkin kuroa umpeen vain 4GB. Runsaasti muisti on tärkeää N8 pitää kuvia ja videoita voi kestää. Kamera on N8 on 12 megpixel resoluutio ja varustettu Carl-Zeiss-objektiivi ja Xenon-salama. Kamera on G2 ei ole liian nuhjuinen, koska se on jopa parempi kuin useimmat muut älypuhelimet. Mutta N8 kamera on yksinkertaisesti parempi kuin G2.Yhteenveto:

1. N8 toimii Symbian ^ 3, kun taas G2 toimii Android
2. G2 on QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 doesnt 't
3. G2 on isompi näyttö kuin N8
4. N8 on enemmän muistia kuin G2